Mrvnur900990 Seher_blk dün yaptım yine sağlık ocağından geldikten sonra yine çıktı pozitif 4 tane pozitif olması anormal değil bence ya🥹
Tgball Mrvnur900990 üstüne adet görme denilen bir durum varmış. Acaba geçen aydan mi oluştu gebelik ? Beta yüksek çıkarsa o ihtimal de olabilir
Mrvnur900990 _mucizem_ _mucizem_ Kan verdim zaten 2. 61 çıktı Ama doktor dedi ki yükselme ihtimali var
Tgball Mrvnur900990 tiroidiniz ne seviyedeydi, ilaçla tedaviye başlamış miydiniz ? Ben de ilk boş gebelik yaşadım. Tiroid sınırdaydı. Problem yaratmaz denmişti. Şimdi bunu okuyunca acaba mi dedim
Mrvnur900990 Tgball Tiroid önceden 100 değerdeydi Ve doktorlar bana şey dedi yüzlerle hamile kalmam büyük bir mucize dedi Sonra bir haftasında Düşük oldu zaten
Mrvnur900990 Alyamuhoz benim ama dört tane teste pozitif çıktı Ve ayriyetenden belirtilerim de var Ama neden böyle oldu bilmiyorum Doktor dedi yükselme ihtimali olabilir diye
Alyamuhoz Mrvnur900990 İnşallah vardır canım istersen koyulaşma ya bak testte varsa koyulasır ve kan baktır o da artms olur zaten😌
minikpanda0_ traineemom evet aynıydı 3’ü de. aradan birkaç gün geçince çok şiddetli sancı ve kanamayla acile gittim düşük yapıyorum sandım. kan testi istedi doktor verdim betam düşük çıktı yani düşük mü yaptım regl miydi bilmiyorum..