Elif-ada- Mrvnur900990 Bukadar net çizgiye 2.61 nasıl çıkmış büyük ihtimal yükselir ama teste şaşırdım markası nedir acaba
Mrvnur900990 Elif-ada- markasını bilmiyorum ama en iyisini istedim onu verdi 4 tanesi de pozitif çıktı düşün yani
Dilhun Mrvnur900990 ben şokkk. Üstüne görmüşsünüzdür bu kadar net çift çizgiye diye düşünüyordum şok oldum. Yükselir inşallah yine gönlünüzce olsun her şey. Ama ben de merak ettim baska markadan da test yapsanıza 🙈
00Sevdanur Melikeakkc bende oğlumu 136 ile öğrenmiştim bir gidişime kesesi oluşsun diye dua etmiştik öbür gidişime bebek Oluşsun Kalp atışı duyulsun derken 3.5 yaşında paşam sizde sağlıkla hayırlı güzel haberler alın inşaallah 🥰🤲🏻
Mrvnur900990 00Sevdanur Oy maşallah maşallah Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah Allah razı olsun😘❤️
Mrvnur900990 Seher_blk dün yaptım yine sağlık ocağından geldikten sonra yine çıktı pozitif 4 tane pozitif olması anormal değil bence ya🥹
Mrvnur900990 _mucizem_ _mucizem_ Kan verdim zaten 2. 61 çıktı Ama doktor dedi ki yükselme ihtimali var
Alyamuhoz @Mrvnur900990 -"#p34394699 2 61 negatif demek 2li rakamlar da cıkabiliyor. Muhtemelen testler yanlış benim de ıdrarda pozitif olup kanda 2 fln ckmıstı 2 ay once. Umarım sızın farklıdır🤗
Mrvnur900990 Alyamuhoz benim ama dört tane teste pozitif çıktı Ve ayriyetenden belirtilerim de var Ama neden böyle oldu bilmiyorum Doktor dedi yükselme ihtimali olabilir diye