Mrvnur900990 00Sevdanur amin inşallah çok sağolun mutlu ettiniz beni Allah’a emanet olun haber edicem buraya yazarak
Mavikelebek- Canım benim hayırlı olsun sağlıkla bebeğini dünyaya getirirsin inşallah 🤲😘🌸 Darısı bizim başımıza 🙏 Acaba belirti yaşadın mı güzelim yaşadıysan belirtilerin nelerdi ☺️
Mrvnur900990 Mavikelebek- ayy Allah razı olsun teşekkür ederim evet belirtilerim vardı bel kasık ağrısı ve göğüslerde dolgu hissi var inşallah çıkar kanda bekliycem bakalım 😍🌸
Dilhun Mrvnur900990 bu hesapla sizin geçen ay üstüne görmüş olmayasınız? Hemen yumurtlasanız bile 6 gün olmuş hemen testte cıkmazdı.
Abcdfghe Mrvnur900990 ana sayfada 3 çizgide resim yükle var ordan fotografi seçip kopyala daha sonra burdaki sohbete yapıştır yap
queenanne1 Mrvnur900990 bende adet gecikmesini beklememiştim 5 gün önce falan testi yapmıştım pozitif çıkınca inanamamıştm kanda 2000 çıkmıştı değerim Allah isteyen herkese nasip etsin🤲🏻🌸
Mrvnur900990 queenanne1 oyy maşallah rabbim sağlıkl kucağına almayı nasip etsin canım inşallah kaç haftalıktı peki öğrendiğinde 🥰🥹
ByanAktas Mrvnur900990 Hayırlı olsun öncelikle inşallah bu sefer olmuştur 🌸 tiroidden düşümlerim oldu dediniz ilaç kullanıyor muydunuz bende tiroid ilacı kullanıyorum 17 haftalık hamileyim de biraz endişelendim
Mrvnur900990 ByanAktas ben 5 haftalık hamileyken öğrendim tiroidimi düşük oldu sonra ilaç kullanmaya başladım 1 sene sonra bidaha düşük oldu tiroid haşimato vardı o yüzden yani
Mommyarzu Mrvnur900990 benimde regliye 9 gun var bu aksam acilde kan verdim bel agrisi kasik agrisindan iki buklum oldum 0.2 cikti