Mrvnur900990 Kizlar acil birşey sormam lazim adetime 9 gun var ama gebelik testim pozitif hemde 3 tane yaptim aksam sabah fark etmeden yinede çıktı yarin kan vermek için erken mi sizce
myangelson Mrvnur900990 testlerde pozitif görüyorsanız kan verin belki adetin peşine yumurtlama gördünüz hamile kaldınız belli olmaz
umrumdadegil Mrvnur900990 ver istersen çıktıysa. Bazı testlerde yalancı pozitif de oluyor ama. Maşallah erken öğrenmişsin
00Sevdanur Mrvnur900990 benimde 1 hafta vardı adetime Kan vermiştim pozitif görünce 5000 küsür çıkmıştı adetimin peşine kalmışım büyümüştü bile bence verin kan
Mrvnur900990 00Sevdanur tamam o zaman ben veriyim hemen kan yarın bende adetim 11 inde bitti 17 ilişki oldu hemen kalmışım anlamadım 🥹🥹
Melikeakkc 00Sevdanur yaaaa ben adetime 3 gün kala verdim 23 çıkmıştı daha 3 gün önce 11819 olmuştu 5+6 şuan 5+3 de kese gözüktü bebek için 1 hafta sonra gözükmesi için tekrar gidicem
Hshaujaja Mrvnur900990 evet bende saati saatine olurum adetim bir saat gecikince test yaptım silik çıktı kanım da 785 çıktı hamilesinizdir kesin birde benim iki hafta öncesinden adet sancısı girdi üç ay boyunca da onu çektim.
00Sevdanur Mrvnur900990 yüksek ihtimalle evet ☺️ hayırlısı Olsun Hakkınızda Hayırlı Haberler Alırsınız İnşaallah
Dilhun Mrvnur900990 bu hesapla sizin geçen ay üstüne görmüş olmayasınız? Hemen yumurtlasanız bile 6 gün olmuş hemen testte cıkmazdı.
00Sevdanur Mrvnur900990 Dualarımız Seninle Rabbim Hayırlı Sağlıklı Evlatlar Nasip Etsin inşaallah 🤲🏻☺️
Mrvnur900990 umrumdadegil evet 4 senelik evliyim ve 2 defa düşük oldu tiroidden dolayı inşallah bu sefer tutunmuştur 🥹🌸
ByanAktas Mrvnur900990 Hayırlı olsun öncelikle inşallah bu sefer olmuştur 🌸 tiroidden düşümlerim oldu dediniz ilaç kullanıyor muydunuz bende tiroid ilacı kullanıyorum 17 haftalık hamileyim de biraz endişelendim
Tgball Mrvnur900990 tiroidiniz ne seviyedeydi, ilaçla tedaviye başlamış miydiniz ? Ben de ilk boş gebelik yaşadım. Tiroid sınırdaydı. Problem yaratmaz denmişti. Şimdi bunu okuyunca acaba mi dedim
Mrvnur900990 00Sevdanur amin inşallah çok sağolun mutlu ettiniz beni Allah’a emanet olun haber edicem buraya yazarak