Cagla46 Aşırı yemek isteği var doymuyorum karışık eksi tatlı her şey yemek istiyorum ama midemi de rahatsız ediyor henüz küçük ama bu iştah normal mi bir de aşırı gerginlik var üzerimde sizde olmuş muydu kızlar
Naazli Cagla46 off bende çok açım ya sanki hiç doymuyorum. Daha yeni birşeyler yedim ama aklım hala yiyemediklerimde 😂
Esra1999 Cagla46 😂😂bi kaç hafta sonra istesende yiyemiceksin bulantılardan ilk zamanlar Bebiş tolerans tanımış size iştah sinir ruh hali değişikliği normal ben ruh hastası gibi dolanıyordum ilk zamanlar şuan tam 29 haftalığım ve acıkınca bi canavara dönüşüyorum😂😂
Havvabektas Cagla46 bence psikolojik 29+3 oldum bulantım kusma yok iştahım da yok aynıyım hamile kalmadan önce ve şimdi
AxExLxM Üçüncü gebeliğim çok normal bu durum hormonlardan gergin olmanızda aynı şekilde her hamileliğimde bende aşırı gergindim
Nessee34 Çok rahatsız eden şeyler yemeyin suan iştahınız çok normal eğer ki bulantınız yoksa az az sık sık yıyın
Melisahmet Cagla46 mide bulantım hiç yok. Ara ara kasık ağrım oluyor bide göğüs hassasiyeti var. Sizde belirti var mı
Nessee34 Cagla46 ogrenemedık daha ıkılı taramada belkı bı tahmın yapar doktorumuz en son gıttımde sırtı dönüktü
ftmnrbst 6 haftalığız şuan midem bulanıyor bisey yiyemiyorum sabahları. Su bile içemiyorum cünkü suya karşı tiksinme geldi koku hassasiyeti başladı biraz. Ve gerçekten gerginim sebepsiz yere herkese sinir oluyorum 😂
Cagla46 Melisahmet bende de mide bulantısı yok kasık ağrısı göğüs hassasiyeti az aşırı sinirli gergin biri oldum sadece iştahim da açık şimdilik mide bulantısı başlar mı başlamaz mı bilemiyorum ama böyle rahatım inşallah başlamaz 🙈