Bus Dün sezeryanla doğum yaptım ne kadar sürede toparlarım ve nelere dikkat etmem gerekiyor bilgisi olan yardımcı olabilir mi🙂
Tugcee Bus gözün aydın olsun ne güzel darısı başımıza inşallah 😉 üşütmemeye dikkat et havalarda soguk dikişlerin daaha cok yeni narkozdan dolayı bebek emmek istemiyebilir bı kac gün zor alısıyor ama sabredicen inşallah tez vakitte toparlarsın artık eskisi gibi degil sezeryanlar
Ulya Bus agir seyler kaldirma,korse tak karnina,karnin sallanmasin,biraz sonra o tikis yerleri kasinacak,krem surersiniz kashinmaya gore ,sonra bir kremde var o kesik izlerini kapatiyo,ondan alirsin,
Deletedmom_879 Bus gözun aydin canim benim Allah analı babali buyütsun insallah kendini sicak tut yelegini patigini çıkarma derim bol bol evde yürü dikislerini surekli kontrel et ipin ucu duruyomu. Birde canim cok korkutuyolar gerek sezeryandan gerek normal dogumdan bagirsaklari falan cikariyolar diuolar oyle bisey varmi bilgilendirirsen sevinirim canim benim 😊😊
1PrensAnnesi Bus geçen hafta bende doğum yaptım cnm çok yürü kanaman olması içinde şişliğin inmesi içinde dikişlerin toplanması içinde bu gerek Nemli tutma dikiş bölgeni katlanıyorsa karnın o bölgeye uzan hep katlanmasın Toparlanmada kişiye göre değişir ben daha acı hissediyorum kalkıp otururken canım yanıyo mesela ama kimisi 1 haftada toplanıyo Hayırlı olsun 😇
Bus Tugcee bebeğim küvezde ne zaman çıkacak bilmiyorum dikiş yerleri çok acıyor azaltmanın yolu var mı acaba doktorum yürü eksin dedi ama
Ulya Bus evet yuruyunce alisicaksin,kendine guc ver biraz yuru her gun yapa bildiyin kadar yurumeye calis
Esrahiramirac Bus canım çok sıkmadan korse tak beline bide yürüyüş yap yavaş yavaş gaz çıkmaya başladıysa iyisin denektir 1 haftada toplarsın
Prensesezgi Bus bende pazartesi sezeryan oldum aynı durumda yız sezeryan biraz iyi geçti ama şimdi şimdi dikişler acıyor. Bebeğim erken doğduğu için küvezde kalıyor şuanda besleniyor küvezde kaç kilo Doğum yaptınız
Ulya Bus ben belimden amaliyat olundum boynumdan belime kadar kesdiler,4 gune dikisim kapandi sonra dikis yeri kuruyo kasiniyo kasiyorsun dokuluyo ondan sonrasi rahat
Cgdmduru77 Bus anladım canım bende 34+4üm erken riskim var benimde çok geçmiş olsun dualarım sizinle ne kadar kalıcağı hakkında bilgi verildi mi
Ulya Ulya yani demeyim oki belim butun tikis idi 3 gune iylesdi 4 gun tamamile rahat sezeryende kucucuk oluyo cabuk sagalicak
Bus Cgdmduru77 eşim hastaneye gidecek son durumları öğrenmeye sen sen ol sakin ayağa kalkma yat ben dinlemedim biraz erken doğdu
Bus Deletedmom_879 ben sadece karnıma bastırdılar o zman ortalığı yıktım bide bebeği çektiklerini hissettim cnm 15 dk dakikada oldu
Kadriyeanes Deletedmom_879 ben anestezi teknikeriyim ameliyatlara giriyorum bin tane sezeryana girdim bağırsakları çıkarıyorlar lafını da ilk kez duydum sadece rahim biraz dışarı çıkarılıyor o da kanama kontrolü için.