Seyalem Denipolde Özge Bal nasıl bir doktor giden oldu mu şuan ondayım çok da iyi ama yinede gidenler doğum yapanlar fikir alabilirim
Buselisss Seyalem bende şuan özge baldayım doğuma az kaldı , denipolde düşünüyorum , siz ne düşünüyorsunuz?
Seyalem Buselisss benimde daha çok yeni o yüzden kararsız kaldım bence iyi bir doktor sadece Denizli’de tanidiklarimdan pek adını bilen yok o yüzden kararsiz kaldım
anneolmakneguzel_ Seyalem Hande Yurtsevere gidiyorum özel klinik aşırı memnunum. Ama hastane doktoruna mı gitseydin aceba diye düşünüyorum, doktor ayrı hastane ayrı ücret istiyormuş..
anneolmakneguzel_ Seyalem peki doktor kac ucret istiyor haberiniz var mı. Daha soramadım ucuk bşy değildir umarım
Seyalem anneolmakneguzel_ anneolmakneguzel_ ben 3 sene olmuştur onu ogreneli o yüzden fiyatlar çok değişmiştir canım
anneolmakneguzel_ Seyalem ben hastaneleri aradım ucret icin, denipol 30-35 dedi. Siz denipolde mi yapıcaksınız aceba? Ben biraz cekiniyorum cunku kadın cocuk doktoru yok, dogurunca cocuk doktoruda orada oluyor değil mi..
Seyalem anneolmakneguzel_ Bebek yoğun bakımı olan tek hastane Denipolmuş. Diğerlerine göre daha mantıklı geliyor bize
Seyalem O kadar detaylı benimde bilgim yok canım zaten bende kararsızım ne yapmam konusunda kliniğe giden tanıdığım dogumunuda doktoruyla denipolde yaptı biraz onada güveniyorum
Seyalem Bende daha yeni gidiyorum canım 2 kez anca gittim doktor iyi güler yüzlü muayene ücreti 1450 ama ilk hamileliğim nasıl olur nasil devam eder bu doktorda doktor hakkında pek bilgim yok malesef
Seyalem Qonca652 Muayene ücretleri Denipol Özge Bal 1.450 TL Özel Sağlık Hülya Yıldırım 1.800 TL Özel Sağlık Ayşe Seçil Özban 1.550 TL