Crocus20 Evrim-96 merhaba ben tekden de murat gökhan kinaş a gidiyorum ve çok memnunum ilgisi alakası ve hastasıyla olan diyoloğu çok çok iyi kesinlikle tavsiye ederim
hz_cicek Evrim-96 ben denipolde serkan yurtsevere gittim yarın tekrar randevum var çok ilgilendi açıkcası içime sindi doğumu onunla yapacağım zaten 37.haftaya girdim
nurs20 Evrim-96 özel sağlıkta Hülya hanım ve Nihat beye gittim ikisi de iyiydi ancak Nihat bey daha sakin ve ılımlı olduğu için onunla devam edeceğim
Evrim-96 Alpbu bu doktoru duydum baya olumsuz bir yorum görmedim gideceğim sanırım inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏🏻
Hilal_asaf Denipol de Semih Mun beye gidiyorum, ilgisi bilgisi gerçekten çok güzel, 1 haftaya kadar doğumum var zaten
Evrim-96 Mrv_123_bg ben de gidiyordum o doktora iyi bir doktordu ama bir kere o hastanede kürtaj oldum o yüzden hatırlamak istemediğim için gitmek istemedim
Zehraa1311 Ben ilk dogumumda Serkan yurtsevere gittim ozaman için tekdendeydi ve çok memnundum. Şimdi denipole geçti. Şuan 2. Gebeliğim Tekdenden murat Gökhan kinise gidiyorum oda çok ilgili ve iyi bir doktor. Telefonla rahat ulaşıyorum. Tüm sorularıma cevap veriyor 👌🏼
Belgiin Benim riskli bir gebeliğim olduğu için perinataloji uzmanı Çağrı Güven hocama gidiyorum ve memnunum açıkçası bize iyi geldi çok şükür