Birtutambebek kesinlikle kimseyi dinlemeyin emzirmeye çalışın, ben bir ay önce doğum yaptım erken doğum ve sezaryen olduğu için hastanede sütüm gelmedi bana düzgün akıl veren olmadı hemen biberonla mama verdiler ve bebeğim biberona alıştı. Birkaç gün sonra sütüm geldi ama bebeğim asla emmedi ne yaptıysam olmadı mecbur sağıyorum sütümü ama emmediği için de sütüm artmıyor, bu gidişle daha da azalacak gibi. Bugün emzirmeye çalıştım göğsümü tuttu çok sevindim ama göğsün kahverengi kısmını almıyor sadece ucunu aldığı için sütüm olmasına rağmen ememediği için sinirlenip bırakıyor, tamamını kavramasını nasıl başarıcam bilmiyorum ucunu çektiği için de çok acıyor ve yara olur diye korkuyorum:( şuan bile süt sağıyorum hastanedeki bebek hemşirelerine hakkım helal değil valla uğraşmamak için biberonu dayadılar bebeğime, şırınga ya da kaşık biberonla yapsaydık belki böyle olmazdı. Siz asla biberon vermeyin mama vermek zorunda kalsanız bile sırınga ile verin onun midesi ilk zamanlar küçücük olcak zaten süt az da olsa doyar ve emdikçe sütünüz de artar zaten.