Aserpil AselM valla bizde oldu . Sizde yanılma payıda çok fazla vermiş Dr bizde %90 ihtimal verdi büyük bir ihtimal ve kabullenmiş tim.acikcask
AselM Aserpil Doktor gördüğüm şey kordon da olabilir dedi 1 ay daha dişimi sıkmam gerek bakalım kız istiyorum sağlıklı olsun da aslında önemli değil 🌸💗
Aserpil fairytale_ zaten o Dr 20 haftalık gebelikte bile yanılmış o yüzden çokta güvenmiyordum ama yinede erkeği kabullenmiştim 😂
myangelson Aserpil inşallah 😅😅😅 ben detaylıda da erkek duymadan güvenemiyorum nedense 😂😂😂 pazartesi gideceğim bakalım 😅
myangelson AselM ben de pazartesi gireceğim 😅 orada kesin erkek duymadan kesin gözüyle bakamıyorum nedense 😂
myangelson AselM bana 18+4 gittiğimde baktı baktı erkek bebek dedi kesin olarak ama bizlerin cihazları kötü dedi 😅 o yüzden hep detayli bekliyorum 😂
hatice_aygun2 Aserpil kızıma 6 ay boyunca erkek denildi 7. Ayda kız olduğunu öğrendim tekrar kıyafet aldım şimdi 15 haftalık pipisini gösterdi doktor erkek dedi ama asla inanmıyorum korku kaldı 18 haftada bı daha bakalım dedi onu bekliyorum 🤣🤣💜
myangelson AselM sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil işin şakası ya 🧡 Rabbim güzel sonuçlar duymayı sağlıklı evlatlar , zamanında kucaklarimiza almayı nasip etsin 🤲🏻