arinmommy Solgundeniz çok teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla size de nasip olsun🙏🏻
Serya3 arinmommy amiin inşallah valla 2 senedir bekliyorum rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah 🥹
Alyamuhoz arinmommy merhaba hayırlı olsun Ben de aynı belirtileri yaşıyorum beyaz akıntı arada sarı gibi göğüslerim hassasiyeti çok arada çok batıyor ağrıyor hatta göğsümde içten bir ağrı var kasıklarım deli gibi battı akşam
Selma2412- arinmommy bende o testle öğrendim canım sağlıkla hayırla zamanında guzel doğumun olsun ☺️🤲🏻🌸
mervedmrcn arinmommy hayırlı olsunnn, bende bu markayla aynı bu şekilde öğrendim, akşam ve ertesi sabah tekrar yaptığımda koyu çizgi çıkmıştı ☺️
october @arinmommy hayırlı olsun inşallah 🧿 ne zaman test yapmaya baslamıstınız silik vs gördünüz mü hiç bat harici
arinmommy october çok teşekkürler geçen ay ilk kez denemiştik ama olmadı bu ay bat gününde ilk kez test yaptım pozitif geldi
arinmommy Kızlar kan verdim sonuç öğleden sonra çıkacak onu bekliyorum, karından ultrason da yapıldı ama bi sey görülmedi:( normal di mi haftasına göre
Melikeakkc arinmommy ben 5+3 de gitti kese küçücük gözüktü bebiş gözükmedi 1 hafta 10 gün sonra tekrar gel dedi