arinmommy Kızlar çok az idrarla yapmama rağmen test çift çizgi oldu prodoctor marka erken gebelik testi? Güvenilir mi birazdan idrara sıkışıp bir de kaset test yapacağım çok şaşkın ve heyecanlıyım 🥹
Bigsecret3 arinmommy var canım hayırlı uğurlu olsun bence kan ver ve kesinleştir pro doktor markanın yalancı pozitif ve kuruma çizgisi verdiğini hiç duymadım ve ben de bu testi ile öğrendim
arinmommy Bigsecret3 Bigsecret3 çok teşekkür ederim inşallah vardır hayırlısı olsun çok heyecanlandım pek umutlu değildim şaşırdım
Bigsecret3 arinmommy Ben de bu ay öyle dedim canım benim rabbim Umut etmediğin anda Umut yeşertiyor gönlünde
arinmommy Ceren1996 bir kaç gündür göğüs hassasiyeti vardı sadece bir de bugün iş çıkışı karnımda biraz batma hissettim onun dışında pek bir şey yoktu beyaz akıntı vardı bir de
arinmommy likapaa53 çok teşekkür ederim daha önce test yapmadım bugünü bekledim hatta bir kaç gün daha bekleyecektim işten dönerken alıp yapayım dedim sonuç bu şekilde 🥹
Alyamuhoz arinmommy merhaba hayırlı olsun Ben de aynı belirtileri yaşıyorum beyaz akıntı arada sarı gibi göğüslerim hassasiyeti çok arada çok batıyor ağrıyor hatta göğsümde içten bir ağrı var kasıklarım deli gibi battı akşam
arinmommy Merve_kucuk inşallah Allah razı olsun sağolun yarın kan testi yapacağım inşallah hayırlısı olsun
Binnur123 Hayırlı olsun inşallah Allah bebeklerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin ❤️
Solgundeniz arinmommy benim de bugündü ben elendim ama adet oldum hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız İnşAllah 🌸
arinmommy Solgundeniz çok teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla size de nasip olsun🙏🏻