GamzeeeYigittt Merhabalar. Beylikdüzü Medicana’da yakın zamanda doğum yapan veya fiyat alan varmı? Sezaryen ne kadar bilginiz varmı? Gittiğim hastane kapandı maalesef. Aradım telefonla ama biz dönüş yapıcaz dediler kim bilir ne zaman dönerler😔
Merve-metin GamzeeeYigittt ben cumartesi görüştüm benim gittiğim hastanede kapandı 59.000 normal 65.000 sezeryan dediler
GamzeeeYigittt Merve-metin Gittiğim hastanede 24 bindi 🥹🥹🥹 off heryerde kapandı napcaz bilmiyorum Allah yardımcımız olsun çok teşekkür ederim bu arada. Sgk lımısınız?
Merve-metin GamzeeeYigittt evet sgklıyım benim gittiğim hastanede kapanınca bende arayışa girdim napacaz bilmiyorum etrafta hastane kalmadı Esencanda Melih besteli öneriyorlar ama bilemiyorum en kötü oraya gidecem gibi gözüküyor
GamzeeeYigittt Merve-metin Beykent Üniversitesi hastanesi de var aklında olsun. Onlarda telefonda bilgi vermediler ctesi gidip yüz yüze fiyat alacağım yazarım sana da. Bir iki kere gittim temiz ilgili bir hastaneydi. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun artık..
Aserpil Merve-metin şuan imkanım olsa kesinlikle giderim Melih Dr . Oğlumun doktoruydu . Hem hastanenin hem de doktorların hiç adı geçmedi bı meczuda
Merve-metin GamzeeeYigittt ayyy haber verirsen çok sevinirim canım amin inşallah canım hayırlısı neyse o olsun inşallah 🙏🏻
SM5534 GamzeeeYigittt bu hastanenin çocuk yoğun bakım doktoru hayrettin yıldızında bu çetenin içinde olduğu söylendi hanerlerdede çıktı ve dün bir hanımefendi yazdı o hastaneye yeni ruhsat verilmemiş
SM5534 Oksuruksurubu kim seviyor canım yaa artık orayada güvenmiyorum o yoğun bakım doktorunun adında geçiyor googlede yazınca bir medicana kaldı orasıda temizse tabii
SM5534 Oksuruksurubu anladım canım bana demediğini ama kadının komşunun kızı çalışıyormuş beykent üniversitesi hastanesi içinde bakanlıktan arkadaşına sormuş ve ordaki doktorunda bu çetenin içinde olduğu kesin çünkü gogglede de çıkıyor pislik adamın geçmişi