Esra1999 Esrakzly benim evde sinyaller hepsi gitti televizyon açamıyorum instagram YouTube hiçbirşeye giremiyorum çok sıkıldım vallahi ne oluyo haberim de yok
hatice_aygun2 Esrakzly bende internetim bitti sanıyorum ya normal bi hayat kalmadı ki hep bi olay oluyor kocaman Türkiye’de hemen sosyal medya kapatılıyor 🤦
Rabiamina Esra1999 1 saatten fazla olmuştur. Terör saldırısı oldu şehit olan var mı bilmiyorum. Kısa sürede yayın yasağı geldiğine göre ciddi bir durum galiba
Mucizebabyy Rabiamina evlere ocaklara ateş düştü yine şehitlerimiz oldu 😔Rabbim sen bizim vatanımızı ülkemizi koru bu zamanda da çocuk büyütmek ne kadar zor hergün o kadar kötü haberler alıyoruz kı Allah yardımcımız olsun
Rabiamina Mucizebabyy Amin. Bu ülkede malesef ki sıkıntılar bitecek gibi durmuyor. Bebek katillerine üzülürken şimdi bir de bu yaşandı. Her gün başka bir şeye üzülmek çok can sıkıcı
Mucizebabyy Rabiamina artık dışarı çıkarken gerçkten korkuyorum kadınlara kızlara bebeklere yapılanlardan sonra yanımda biber gazı taşıyorum ne hale düştük
Rabiamina Mucizebabyy ya ben yolunda giden adamdan korkuyorum. Sabah yolda sürücüler kavga ediyor hamile olmasam koşarak uzaklaşacağım. İnsanlar en ufak şeyde çok büyük tepkiler gösteriyor. Ülkede artık psikoloji kalmamış
inci_tanesi Esrakzly O kadar özlüyorum ki çocukluğumu ne günlere kaldık ne kadar acı varsa yaşıyoruz ulkece daha kötüsü ne olur derken simdi de bu terör saldırısı hergun birşey oluyor carsimiz pazar oldu 😞😞