Nisa-01 hepoyleolurzaten__ çok şükür iyiler . Ama şuan iç işleri bakanı açıkladı 3 şehit 12 yaralı varmış.
hepoyleolurzaten__ myangelson şu dönemde evden çıkmamak gerekiyor nerede basımıza ne gelicek bilemiyoruz kalabalık yerlerden uzak duralım elimizden geldiğince
myangelson hepoyleolurzaten__ aynen öyle neyse ki çok büyük olmayan bir sehirdeyiz onun da küçük bir ilcesindeyiz bu dönemlerde büyük sehirler İstanbul Ankara gibi yerlerden korkuyorum artık ben 🥺
happyprincess_06 Her gün “bugün ne oldu?” Diye uyanır olduk. Birini sindirmeden diğeri başlıyor. Ülkeyi ne hale getirdiler ya. Dün oyle bi konuşma yapılırsa bugün de böyle sonuçlar ortaya cikar.
hepoyleolurzaten__ happyprincess_06 Daha beterlerini yaşamayız inşallah sonumuz nereye gidiyor kestiremiyoruz artık hergune felakete uyanıyoruz ve buna dur diyen yok
Enfal_06 hepoyleolurzaten__ ay insanlar ekmek parasını kazanmak için gece gündüz çalışıyorlar o ortami bi görseniz aşırı zor üstüne böyle saldırıya maruz kaldılar
ceren-123 hepoyleolurzaten__ evet girmiyor bu Ankara’da yaşanan olaydan kaynaklı sanırım dizi izliyordum YouTube da durdu
Mommywolf YouTube da bile yavaşlama var şuanda terör saldırısı ile ilgili erişim kısıtlaması var her yerde. Başımız sağ olsun. Allah terörün belasını versin