hepoyleolurzaten__ Sizde sorun yaşıyor musunuz Videolar falan donup kalıyor sayfa yenilemede de sıkıntı var
Merve_kucuk hepoyleolurzaten__ Kaç saattir girmiyorum bilmiyorum. Ankara da patlamamı ne olmuş belki de ondan kaynaklıdır.
2princessmother hepoyleolurzaten__ Ankara’da patlama oldu yine sosyal medyayı durdurdular büyük ihtimalle
myangelson hepoyleolurzaten__ biraz yavaşlık var evet. Terör saldirisi yüzünden yayın yasağı geldi belki sosyal medyada kısıtlama olmuş olabilir diye düşündüm şuan. Ben de bizim internette sorun var sanıyordum 🥲
hepoyleolurzaten__ myangelson bende internet de sorun var diye dusundum ilk başta valla rabbim sonumuzu hayır etsin ortalık çok karışık
Enfal_06 hepoyleolurzaten__ eşimin çalıştığı yere saldırı olmuş asılsız haberler yapılmasın diye sürdürmüşlerdir
Nisa-01 Gerçekten Allah belalarını versin. Nasıl insan bunlar. Kaç bin insan var orada. Kardeşim de o saatte oradaydı. Aklımız çıktı.
Enfal_06 hepoyleolurzaten__ ay insanlar ekmek parasını kazanmak için gece gündüz çalışıyorlar o ortami bi görseniz aşırı zor üstüne böyle saldırıya maruz kaldılar
Nisa-01 hepoyleolurzaten__ çok şükür iyiler . Ama şuan iç işleri bakanı açıkladı 3 şehit 12 yaralı varmış.
hepoyleolurzaten__ myangelson şu dönemde evden çıkmamak gerekiyor nerede basımıza ne gelicek bilemiyoruz kalabalık yerlerden uzak duralım elimizden geldiğince