FundaAselAybars [silindi] yarın kontrolum var Bakalım ne bekliyor bizi ilk kızımda da böyleydi suniyle baslatmislardi. Senin nasıl gidiyor?
Silakadir14 sb17 öyle mi içim rahatladı çoğu el alem saçma saçma konuşup aklıma bu düşünceleri soktuda şuan sevindim
sb17 Silakadir14 boş verin onları, ilk başlar bende hamile gibi hissetmiyordum, ortalara geldikce sırt ağrısı nefessizlikle uğraşır olmuştum. İnşaAllah sağlıkla kucağınıza alırsınlz, stres yapmayın iyiyi düşünün
Silakadir14 sb17 mümkün olduğunca takmamaya çalışıyorum bel ağrısı oluyor ara ara ama inşallah sağ salim kucağıma alırım teşekkür ederim
Gamzeeee14 Şuan tam 10 haftalığız tavuk et ve yumurta yiyemiyorum tiksindim bazen yemek yerken öğüttüm geliyor ama sadece 1 kez kustum onun dışında sabah bulantım yok 2 hafta sonra kontrole gideceğim normalde de ekşi ve tatlıyı severim hala aynı yiyorum kız mı erkek mi tahmin edemiyorum sağlıkla gelsin inşallah bu şekilde hamilelik geçiren var mı acaba?
Yzeynep Gamzeeee14 yumurta ve tavuk genelde hamilelik döneminde duyduğum tiksindirici şeydi bende yaşadım 36 haftalığım şuna daha yeni yumurtayı peynirle falan kırıp yemeye çalışıyorum eti daha iyi yiyebiliyorum ama normalde tatlıdansa ekşiyi daha çok seven biriyim hamileliğimin başında ekşi yedim ikinci trimesterde inanılmaz tatlı yiyordum yoğun yoğun şuan tekrar ekşi yiyorum 😅 Bebişim kızzz yemekle bağlantılı olduğunu düşünmüyorum
Gamzeeee14 Yzeynep Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah😊. İşte hamileliğin ilk başlarında meraktan oluyor birde çevrenin de etkisi var her kafadan bir ses çıkıyor kimi kız kimi erkek bu şekilde tahminler olmasa bende net şekilde doktordan öğrenmeyi beklicem ama muallakta bırakıyorlar insanı bakalım 6 haftaya öğrenmiş oluruz artık