Aysegebes Tubitumum ahahah bilmem aynı olabilir 😅😅😅 26-29 yokum dedi ve tam 38 haftamın içindeyken😅 tedirginim
Tubitumum Aysegebes nasip artık aklımıza geliyor olmaz olmaz doktorun olmadığı zamanda doğmaya karar verirse bebişler diye😂
Ada3452 Fatma-ylmz evet magnezyum da kullanıyorum calcimax _d3 nidcarda kullanıyorum sanci oynleyinci ama geçen seneki sezeryan dikişler sancı ciksrtiyo makinede şişmiş simis dikislerden böyle olduk
kardelen54 Bende cumartesi 37 olucam 32.haftdan beri kasilmalarim var özellikle akşamları son bir haftadır arada adet agrisi giriyor anlık isteğe bağlı sezeryan olucam çok korkuyorum aniden doğum başlar diye
Ada3452 Fatma-ylmz ben ilk dogumum sezeryan geçen sene sezeryan oldum. Şimdi de sezeryan olucam doktor bı an önce alicak.dikislerde sorun var sancı çıkıyor makinede sürekli. Hem her an doğum olabilir dedi hem de 1 hafta içinde sancı nidicard felan verdi ama bana mısın demiyo her sabah nstye giriyorum. Dikişler çok kötü. :((( sağlıcakla gelsin bebisleriniz hamisler
Busra_kl Benimde doktorum haftaya izne çıkıcak bizde pazartesi 37 oluyoruz ama bebek iri dedi pazartesi tekrar gitmeden seni muayene edeyim dedi bebek 36hafta 4 günden 3600 gram sizce normal mı olur sezeryan mı 🤦🏻♀️
Cems01 Busra_kl benim de aynı ve aynı soru işaretleriyle beklemedeyim 🙃 36+1 de 3700 gramdı, 10 gün sonra tekrar gel duruma göre doğuma alabiliriz dedi. Ptesi gideceğim bakalım ne olacak 😊
Tictack Bizde 35+4 günlügüz, bebek bas asagı ama henuz kanala girmemiş, sizinkiler kanala girdi mi acaba?
neeslinurr Ada3452 magnezyum içersen kramp ağrıların azalır doktoruna söyle kramp giriyor diye hemen yazıyor zaten benim de öyle oldu birkaç kere içtim geçti şimdi tekrar başlayacak gibi hissettiriyor yine içicem😂
Ada3452 neeslinurr hep içtim magnezyum kalsiyum. Calcimax d-3 nidicard .. beni yoran peş peşe 2. Sezeryanimi olucam. Dikişler berbat. Şuan 🤒🤒 her gün nsty giriyorum 36 haftalık oldum tam. Öğlen nst giricem ..