eminebakal3 Ben 37+3 haftalık olduk dün baya bir kalcamda ağrılar oldu bütün gün ve mide yanmam vardı hafiften. Bu sabah sanki biraz vijinal yanmam oldu 30 dk gibi. Toitele gittiğimde bebek kafasınla bir vurdu sandım suyum gelecek. Acaba doğum yakın mı sizce tahminen? Sizde durumlar nasıl? Nasıl hissediyorsunuz kendinizi?
Feyzamali33 eminebakal3 bnde 37 haftalık oldum pek şikayetim yok benim ama her doktora gittiğimde baş aşağı geliş diyor baskı yapıyor gelebilir diyor ama gelen giden yok doğum nasıl olcak henüz belli değil sonlara yaklaştıkça hem heyecanlıyım hem korku hepsi var 🥰
Gkya eminebakal3 Bende bugün 37+0 oldum vajinamde karnımda Sacı gibi ara ara ağrı oluyo bide adet ağrısı gibi bacahım belim uyuşuyor bakalım ne olacak mide bulantım bağ ağrım da var hayırlısı olsun sizde bu belirtiler var mı
eminebakal3 Feyzamali33 Evet canım bende öyle karışık duygular içerisindeyim nasıl olacak nasıl gidecek. Psikolojik olarak kendimi normal doğum hazırlıyorum evde ama doktora gidince bir korku oluyor içimde bilmiyorum neden. Ama allah büyüktür başaracağız inşallah. Bu gün ilk defa duysal bir halim vardı ve çok gergindim. Allahın izniyle kurtuluruz inşallah canım🥰
Annelikmghb Ada3452 kramp ne zaman basladi bazen gece tutuyor cok siddetli bikacgunde o bacagim ağrıyor 30+2 haftaligiz son bir ayda 4 defa oldu
eminebakal3 Ada3452 Evet canım 36 haftaların sonlarında benimde sağ bacağımda kramplar oldu 1-2 gün ve regl sancısı gibi oldu sonra 37 hafta olunca bütün kalcamda ağrı olmaya başladı ve büyük bir arlık geldi zor yürüyorum ve hemen yoruluyorum konuşurken bile
Hulya_91 Bugün itibariyle 37 oldum ben de.. hafif hafif ağrılar başladı, baskı yapıyor sanki , korkular var ama sakin kalmaya çalışıyorum 😊
eminebakal3 Hulya_91 Bende öyleyim canım hayırlısıyla kurtuluruz inşallah. Zaman daraldıkça heyecan var ama aynı zamanda bende de korku var nasıl olcak diye bazen panik te oluyorum. İlk bebeğim olacağı için suyum gelirse hissi nasıl olur ne yaparım diye..
eminebakal3 Gkya Benim de bu gün vajinamda yanmalar var. Bel ağrısı regl olacak mışım gibi ve kalcam ağrıyor çürük gibi
Gkya eminebakal3 inşallah sıkıntı yaşamadan tamamlarız haftalarınızı birde üstüne doktorum izinde çarşambaya kadar yok korkuyorum o gelmeden bir sıkıntı yaşarsam diye buda ayrı stres yaratıyor tabi
Aysegebes Ben 38 oldum. Göbeğim indi yavaştan eskiden daha top gibiydi şimdi küçülmüş gibi geliyo büyük ihtimalle aşağı eğilmeye başladı ondan diye düşünüyorum. Kasık ağrısı vajinada baskı var. Hafif regl ağrıları var. Ama doğum ne zaman olacak bilmiyorum 😅 bu haftayı da doldurup öyle doğum yapmak istiyorum doktorum il dışına çıkıcak çünkü o gelmeden olmasın tedirgin olurum tanımadığım bir doktor olunca. Çarpıntı ve halsizlik artış var halbuki bu zamanlar enerji gelmesi gerekmez mi doğuma az kaldı sonuçta 😅 Anlamadım hiçbir şey hamile değilim de hastayım gibi yatıyorum sürekli
Ebrubkn1 Aysegebes bende aynı durumdayım valla canım belirtilerde aynı hatta daha önceden daha çok regl ağrılarım oluyordu ama şimdi daha hafif hissediyorum ve gerçekten çok yorgun hissediyorum kendimi böyle hep uyku hali hasta gibi yatasım var hep bende enerjik olmayı beklerken daha çok yorgun olmam üzdü
Tubitumum Aysegebes hepimizin doktoru aynı mı benimki de çarşambaya kadar yok😂çok halsizim bende yerimden kalkamıyorum sağ kalçam da çok fena ağrıyor geceden beri 37+1 im bekliyoruz bakalım
Aysegebes Tubitumum ahahah bilmem aynı olabilir 😅😅😅 26-29 yokum dedi ve tam 38 haftamın içindeyken😅 tedirginim