nurmltli61 myangelson gerçekten çok saçma hemde ya🥲bana dua et inşallah randevu bulabilirim ya doktoruma 🥲
myangelson nurmltli61 inşallah yaa 10 günü geçirmemis olsaydın giderdin direk kontrol diye geçiyor ama 10 günü geçince almıyorlar bizim buradaki ilçede öyle yaptılar ki kalabalık bir yer bile değil 😅
nurmltli61 Fatmaacylnn emin misiniz ya ban çünkü sonuçlar 10 gün sonra çıkacak randevu alıp gel demişti doktor ama yok randevu
Fatmaacylnn nurmltli61 bende sonuç gösterecektim gittim doktora böyle söyledim hemen kayıt açtılar ama siz hangi şehirdesiniz doktordan doktora fark eder mi acaba
nurmltli61 myangelson ya ben birazda Kasım ayına bağliyim hem muane oluurum hemde sonuçlarımı alırım diye düşündüm ama randevu yok ki alayım da gideyim 😂😂
myangelson nurmltli61 bende şimdiden şeyi düşünüyorum perinatoloji doktoru ile devam edersek randevu alırken çok zorlanacagim diye 😅
Tgbashnn nurmltli61 sürekli gidiyorsanız sonuç göstermek için öğleden sonra gidip belki alabilirler sonuçta muayene olmıcaksın randevu bulamadığınızı belirtirsiniz
myangelson Nehir-Poyraz nasıl randevu gerekmiyor? Aldım pazartesi gideceğim burada gidenler de hep randevu alıyor siz randevusuz mu gidiyorsunuz ki?
Nehir-Poyraz myangelson evet. Belkş şehir farkı vardır. Ben Ankarada yaşıyorum randevu almanıza gerek yok diyorlar hiçde randevu alıp gitmedim açıkçası öğlen kalkıyorum gidiyorum muayene olup geliyorum
myangelson nurmltli61 hastanelerin danışma numaraları oluyor ya onu bir arayıp sorsan belki bilgi verirler, sabah randevusuz gelince randevu verilip verilmediğini ve sonuç için gelsem bakılır mi diye sor bakalım ne diyecekler