Neva_aydn Kızlar bugün adet günüm ama olmadım daha erken gebelik testi yaptım bir dakikada göründü ama emin degilim fikirlerinizi alabilirmiyim?
nurmltli61 Neva_aydn hayırlı olsun 🥰hamilesin benim de testim böyle silikti kan testi verdiğim de değerim 54.34 dü🥰
Neva_aydn Bizim burası saçma bı yer sadece pazartesi günü kan verilebiliyor cuma günü özel hastaneye gidicem doktorumun yanına bakalım inşallah dediğiniz gibi vardır çünkü bir buçuk yıldır tedavi görüyorum
Neva_aydn nurmltli61 inşallah canım inşallah çok umutladim bugün gidicem hastaneye özele inşallah görünür en azından kanda
nurmltli61 Neva_aydn kanda görünür 🥹ben öğrendiğimde ultrason da baktığında doktor çok küçük ve çok erken öğrenmişsin keseye gelmemiş daha demişti 2 hafta sonra yine çağırmıştı büyük ihtimal seninki de silik olduğu için sende erken öğrendin ama kanda gözükür
Cimcime30 Neva_aydn ay Bencede gıdın bende heyecanlandım buraya yaz olur mu rabbım hepınıze nasıp etsin ınsallah
Neva_aydn Cimcime30 amin inşallah canım isteyen herkese nasip olsun içimde de korku var diyorum acaba test yaniliyormudur yani aklımdaki diger düşünce dün gece birliktelik oldu acaba etkisi var mıdır diye düşünmüyor değilim
Cimcime30 Neva_aydn ya bunu bılmem ama ben buraya üye olduktan sonra hanımlar sayesınde testlere güvencem azaldı oburu dıyor ona güvenme Dıgerı onanguvenme ben hepsine guvenıyordum aslında😂
Neva_aydn Cimcime30 😂 bende öyleydim bilmiyorum artık gidip ogrenicez ama içimdeki his yok diyor yaniltmaca diyor bilmiyorum