HeMSiReM Konya da yaşayan gebe arkadaşlar . Doktorlar , hastaneler , doğum haftaları , indirim duyuruları vs burada toplanıp bilgi alış verişi yapabiliriz 🤗 tabi isterseniz 🤗❤️
Mrvsmt2502 HeMSiReM merhaba. Selçukluda oturuyorum 12 haftalık gebeyim , şehir hastanesinde özlem ece başaran a gidiyorum 🌸 siz?
Hayalimmm42 HeMSiReM merhaba selcukluda oturuyorum medova hastanesi Ayşegül kebapçılara gidiyorum yarın 41 haftalık olcaz kontrol var miniş gelmemekte ısrarcı🥰
Nazo_avlu Mrvsmt2502 memnunmusunuz doktordan sehır hastanesı sımdı bır vıdeo paylasmıs dogumhaneye eslerıde alıyoruz vs dıye bana cazıp geldıler
Sonnenblume Merhabaaa 🥰 ben henüz doktor belirleyemedim daha çok başındayım hamileliğin. Şehir hastanesi nasıl acaba ? Doktorunuz nasıl
Mrvsmt2502 Sonnenblume doktorumdan çok memnunum güler yüzlü her şeyi siz slrmadan açıklıyor arada espri yapıp güldürüyor bile kesinlikle öneririm 🥰
HeMSiReM Sonnenblume merhabalar devlette bir doktor derseniz Beyhekim hastanesi Dr. Hasan Bedri Aydın. Kendim de muayene oldum özel hastane gibi ilgiyle muayene ediyor bilgisi de çok iyi .
Sonnenblume Mrvsmt2502 devlette çok fazla bekliyor olmak beni çok düşündürüyor aslında ama özelde de muayene ücretlerinin yüksekliği saçma geliyor. Tabi ekstralar da var.
Asli98- Hayalimmm42 Konyalı değilim ama Karaman’da yaşıyorum Ayşegül hanım nasıl memnun musunuz birde doğum ücreti ne kadar bir bilginiz var mı ☺️
Emos42 Hayalimmm42 bende Ayşegül hanımda hem tüp bebek tedavisi gördüm hemde doğum yaptım 37 gün önce kendisindem çok çok memnundum Allah razı olsun acil sezeryene alındım panik atağım vardı kendisi ve ekibi beni çok güzel idare ettiler ufacık bir kesi ile yapmış sezeryanimi 3 4 gün içinde ağrım sızım geçti eli çok hafifmis gerçekten
Mrvsmt2502 HeMSiReM ilk gebeğimde bende medicana da sibel hanıma gidiyordum gzel bir hastane muayene ücretlerini çok arttırdıkları için şehir hastanesine başladım ☺️
Mehsa Merhaba, Selçuklu’da oturuyorum, şu an 7 haftalık hamileyim. Medicana’da Rengin hocaya gidiyorum.
Pparla Mehsa merhaba ben tüp bebek hamilesiyim ilk kontrolüm tüp bebek doktorumda olacak sonrası için rengin karataylı ve Sibel özler arasında kaldım henüz seçim yapmadım sizce hangisi
HeMSiReM Mrvsmt2502 merhabalar Sibel hanıma ben de muayene oldum. Kendisi perinatolog riskli gebeliklere bakıyor. Sorununuz varsa çözüm üretiyor . Yoksa güzelce sallıyor. Bu nedenle hoşuma gitmedi bir sağlıkçı olarak .
Mrvsmt2502 HeMSiReM evet bende virüs çıktığı için ona gitmiştik ilgiliydi ama salladığını düşüneceğim bir durum olmadı bilemiyorum o yüzden 🌸
fatmanurbicer HeMSiReM merhaba kesinlikle katılıyorum yorumunuza ilk gebeliğimde Sibel hanıma gidiyordum ilgilenmediği için bi ihmal sonucu kaybettik bebeğimizi şu an hamileyim tekrar farabide Mehmet hocaya gidiyorum gerçekten çok iyi bi doktor
fatsfats-92 Bende Konyadayım 22 haftalık hamileyim Meram Tıp Fakültesine gidiyorum şu an için memnunum ☺
fatsfats-92 HeMSiReM Evet ama çok pahalı ücretleri canım Konya da tek geçiyorlar ama ücretleri yüksek