Dryaplkhv Masal7778 evet çok ilgili çok sakin ve güler yüzlü seviyorum doktorumu ama hastane hakkında bilgim yok onu sordum bende muayene ücreti 1200 SGK varsa 800
Hayalimmm42 Emos42 evet bende yeni dogum yaptım 16 günlük olduk bile benımde acil sezeryan oldu 12 saat suni sancı aldım hiç acılma olmadı günümde baya gecmıstı mecbur sezeryan oldum bende gaz cok olustu o benı mahvetti
LaRenSu19 Hanımlar özelde iyi bir doktor arıyorum bende. Var mı önerebileceğiniz birisi? Biliyorsanız güncel fiyatı ☺ Şuan aklımda Farabi de Mehmet Bardakçı var.
Emos42 LaRenSu19 kesinlikle Medova Hastanesi’nde Ayşegül kebapçılar mükemmel bir doktor ben doğru düzgün sezeryan ağrısi bile çekmedim dikis yerim bile belli değil mükemmel biri kendisi muayene ücreti 2 bin di
Dryaplkhv Masal7778 Renkli vermiyor canım makinaları okadar da iyi değil ben arada medicanaya gidiyorum çünkü özlüyorum 😢
Masal7778 Dryaplkhv ben Konya’da yeniyim tayinciyim Medicana nasıl onerebileceginiz Dr var mı muayene ücreti nedir biraz bilgi verir misiniz 🤗
Pparla Masal7778 ben medicana hastanesi Sibel hocaya gidiyorum çok iyi ilgili muayene ücreti 2100 genellemeye göre yüksek ücreti riskli gebeliklere bakıyor genelde
Rmysaksy Canco merhaba geç gördüm kusura bakmayın farabi ve medicana hastanesi paket olarak fiyat vermiyorlar direk doğum ücreti söyleyip her randevuda muayene ücretini normal ödenmesi şeklinde söylediler bana
Karabiber123 fatsfats-92 doğum hakkında hiç bilgi aldınız mı hastane nasıl hangi doktora görünüyorsunux