Asli98- Nergizos hiç Gültekinin öyle bir tavrına denk gelmedim ama mesajlara falan dönüş yapmıyor Gültekin karaman da başka tercih edebileceğim doktor kalmadı bir Fadime Hanım kaldı oda yeni geldi artık bende sonlara geldim 😅
HeMSiReM Nergizos perinatolog olarak Medicana da Prof. Dr. Sibel Özler Meram tıp ta ise Ali hoca . İkisi işini iyi biliyor .
Nergizos HeMSiReM Ali Acar i biliyorum ama çok kalabalık o kaddar strese değer mi bilmiyorum. Sibel hocaya da gittim çok memnun kalmadım açıkcasi
Elfinn melekmi22 evet çok güzel ve detaylı anlatıyor. Tek sıkıntı öğlen süt izni olduğu için çalışmıyor.
Feroo Anoniminiz doğuma girmediğini söyledi canm sezaryende bile sadece başında duruyormuş asistanlar yapıyormuş
fatsfats-92 h_s1411 Tıp fakültesinin kendi sayfası var ordan alıyorsunuz Google yazın çıkar gebe polikliniğini seçmeniz gerek 😊
Rmysaksy Canco merhaba geç gördüm kusura bakmayın farabi ve medicana hastanesi paket olarak fiyat vermiyorlar direk doğum ücreti söyleyip her randevuda muayene ücretini normal ödenmesi şeklinde söylediler bana