yeni_anne2 Zeynep6095 merhaba bende medipol esenlere gidiyorum pilanlı sezeryan da doktor değişikliği olmuyor degill mıı
HazelSeren yeni_anne2 nihan hanım mı ben daha başlamadım ona bakalım detaylımıda yaptırayım ondan sonra gıdıcem
Zeynep6095 auroraflawless bakalım hangisi denk gelcek canım gece olursa 🥹 inşallah iyi doktora denk geliriz
auroraflawless Zeynep6095 kontrol için gittim aslında. 2-3 cm açıklık vardı başka belirti yoktu ama 39+2deydim yani. Doktorum da nöbetçiydi o gün yatışını verelim bugün doğurtalım seni dedi 😅😅 suni sancı ile o gün doğum yaptım
Zeynep6095 auroraflawless ya çok iyii 😁 maşallah benim en son bi cm açlma vardı şuan 39+4 olduk ilerledimi blmyorum geçen pembe akıntı geldi nişandı heralde ama tık yok yani sancı fln bekliyorum damla hanım pazartesi gelyomuş ogun verdi randevu bakalım ogüne kadar durcakmı bebiş
Zeysel76-05 auroraflawless Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlat olmasını nasip etsin inşallah ☺️ peki doğumhaneye anne falan girebiliyormu? Erkekler için yasak diye biliyorum. Annemin girmesini istiyorumda doğumda
Drysf_bjk Sezaryen doğum ücreti ne kadar acaba orda bende yarın nihan hanıma gidicem de muayeneye 1200 dedi
Drysf_bjk HazelSeren hım iyi inşallah zam gelmez yarın sorayım inşallah uygun bir fiyat verir, ben birde tüplerimi bağlatmayı düşünüyorum
auroraflawless Zeysel76-05 amin ❤️ Maalesef doğumhaneye kimseyi almıyorlar 🥲 sancı odasına annen girebilir ama doğumhaneye tek giriyorsun. Sadece ebeler oluyor odada genelde sonra doktor geliyor