kubrayurek çok ıyı anlayabılıyorum görünce yazmak istedim okur musun bılemıyorım istersen özelden bana yazabılırsın destek olurum sana gecen sene tüp bebekle ıkız erkek bebeklere hamile kaldım ve 27. Haftada rahim ağzı yetmezlıgınden ve aşırı kanamadan sezaryanla erken doğum yaptım bebekler üç gün yaşadım çok kötü günlerim geçti çok iyi anlayabılıyorım senı daha sonra doktora gıttıgımde yumurtalıklarım zarar gördüğünü öğrendim hız kesemden tedavıye başladık iki kere daha tüp bebek yaptık embriyo dondurduk bunların yanısıra prp,hıstereskopi,rahim aşısı oldum doktorum bır yıl gectıkten sonra tekrar deneyelim dedı mart ayında tekrar denedık ve suan hamıleyım 32 haftalık ve kız bebek kaybettıgım bebeklerım erkektı her seyı mavi almıştım Allahım eğer bır çocuğum olur da kız olursa mavi seylerı bıle gıydırcem dıye dualar etmıstım çünkü normalde gıydırmem çok uzatmıyım senı o kadar iyi anlıyorum ki kalbin açıyor mutsuzum yorgunsun yanı o sezaryan yerını gördükçe bile ağlayacaksın ben oyleydım ama ınan gecıyor unutmuyorsun bebeklerım hep kalbimde kalacak yasacagımız varmıs sadece isyan etme sabret ınan gececek ınan kı daha ıyı olacaksın suan sadece iyileşmene bak dıkıslerını zorlama sureklı düşünüp durma ve kafanı meşgul edecek bır şeylerle oyalan