kubrayurek başın sağolsun kuzum Allah sabır versin çok zor bir süreç 40 gün önce bende bebeğimi kaybettim 20 haftalıktı bebeğimle birlikte bende mezara girdim sanki öyle bir acı ki tarifi yok neler hissettiğini o kadar iyi anlıyorum ki gerçekten çok zor bir süreç ben hala atlatamadım acım taze rüya gibi geliyor herşey bütün yaşadıklarım. Mezarına gidip toprağını sevmek söyleyemediğim ninileri orda kızıma ağlaya ağlaya söylemek, hayallerimiz herşeyin yıkılışı. Ama rabbim sabrını veriyor bir şekilde dünya telaşı ya işte akıp gidiyor zaman ne desem seni teselli edemem bütün kelimelerin kifayetsiz kaldığı bir an. Bu bir imtihanmış başımıza gelecekmiş isyan etme olurmu rabbimin bir bildiği vardır Allaha sığın cennetteki en güzel meyven o senin vakti geldiği zaman birgün elbet kavuşacagız meleklerimize ahirette annesine babasına şefaatçi olacak orda bekleyen yavrularımız var.
Rabbim inşallah bu dünyada da bize hayırlı saglıklı bir evlat nasip eder. Rabbim dayanma gücü versin inşallah ilk değildik bu durumu yaşayan o kadar çok anne var ki . Konuşmak istersen yazabilirsin ben senin yanındayım