Defnezumramom Esraern03 benimde erkek 22 haftalığız ayakta biraz fazla kalıyım başlıyoruz ağrımaya ya
Defnezumramom Esraern03 benimde bel fıtığım varmış gibi bacağıma ağrı giriyor belimden otururken bile geliyor bazen
Miniklerinannesiyim Mrvsmt2502 pturdugum yer biraz tepede o yüzden kış ilk bura geliyor sanki ama evin içinde hiç oturmuyorummsürekli eşyaların yerini fln değiştiriyorum o da yoruyor beni 🥲 keşke cıkıp yüeüyenilsek ama fırtına bizi uçuruyor
Mrvsmt2502 Miniklerinannesiyim evet temizlik falan bele yük bindiriyor bende pazar günü yaptım onu çekiyorum şuan 🫠
ilayyydaaaa- 32.haftada 1 hafta kadar o kadar yoğun bir bel ağrısı çektim ki 3 adım atamıyordum ama sonra kendiliğinden geçti parol kullandım o sıra.bir de magnezyum.şimdi 38 haftalığım sadece oturup kalkarken bir tık ağrım oluyor
Miniklerinannesiyim ilayyydaaaa- inşallah bizimkide gecer oturuo kalkmak zaten zülüm gibi geliyor göbekten agırlıktan
Miniklerinannesiyim Yasemin12344 sizin dogum da az kalmış keşke bende 36 olsaydım doguma 2 hafta kalmış olurdu 🥲