Ayse0575 aysegulpolat121 benim bazen çok çekiyor. Nefsimi köreltmek için paketin içinden 4 5 tane alıyorum sadece. Otursam hepsini yerim ama sağlıksız geldiği için yememeye çalışıyorum. Özellikle geceleri aşırı yeme isteği oluyor. Mümkünse eve cips almıyorum zaten😅
aysegulpolat121 Ayse0575 en guzeli ama ben illa yicem yani nefsime hakim olamiyorum esimde almak istemiyor yuz yapiyom gidiyor mecbur kaliyo aliyo 🤦♀️
Mlsaa99 aysegulpolat121 olmaz ya ne yapabilir yedigimiz ictigimiz hersey katkı maddeli bu kadar düşünerek gebeliginizi harap etmeyin . Çiğ ürünler yememeye özen göster
iremhzl aysegulpolat121 ben normaldede cok aburcubur yiyen biri oldugum İcin birakamadim tabi, yerken oaketide birakamiyorum ama yemeye basladiginizda tuvalete kalkmak filan fayda olabilir en azindan az yersiniz
aysegulpolat121 iremhzl paketin yarisini yiyorum hepsini degil 18+2 yiz daha 2.5 kilo falan aldim ama basindan beri cips yiyorum hep
Alpmom__ aysegulpolat121 normalde yemezdim ama hamilelikte de bana bir cips aşkı geldi . Özellikle tuzlu olanlar . Haftada bir falan yiyorum canım çok istiyor 🤷🏻♀️
Betty1234 aysegulpolat121 misir patlatin Patates firinda yapin yiyin Surekli cips size kilo aldirir Benimde canim cekiyor,hafta da 1 yiyorum en fazla
aysegulpolat121 Betty1234 bende paketin yarisini yiyorum ama engelde olamiyom su ana kadar 2.5 kilo almisim 18+2 haftadayiz
Betty1234 aysegulpolat121 az önce yedim cips😅😅 18+5 deyiz bende 2,5 kilo aldim 7 kilo vermistim ilk 3 ay
Mervemth Normaldede cips çok severm gebelikte daha az yemeye çalışıyorum ama yiyorum yinede keşke yemesem :(
User658383839 Mervemth bende 1 aya yakın oluyordur yemeyeli ama canım çok istiyor yerken de vicdan azabı çekiyorum nedense Sağlık ocağında ki doktorum da dedi abur cubur fazla yeme diye ama insan dayanamıyor..😅🫠🤤🤤
aysegulpolat121 Mervemth ilk 3 ay o kadar zorlandim ki esim yeme dedi ben aldirdim illa yedim bu aralar iste haftada 2-3 galiba🥹
kardelen54 2 3 hafta da bir canim isterse yerim bence yeme bebeğe hiç yararı yok onun yerine evde patates kızart ye