Seymanurkurt Fadimeacar Tekden hastanesinde özlem Eldivan katırcı fazlasıyla memnunum doktorumdan çok ilgili bı doktor bı abla kardeş gibi bı sıkıntım olduğu zaman ulaşabiliyorum ne zaman olursa olsun cevap veriyor kesinlikle tavsiye ederim Kayseri’de çoğu doktor şahsi numarasını vermiyor diye biliyorum
Cheryy1 Mirarya ben randevu alip gidiyorum fazla beklemiyorum hemen aliyor muayeneye ilgisi güzel güler yüzlü birisi telefonda ulaşılabilirliği de guzel 😊 doğum ücretini henüz görüşmedim 22 haftaligim diger gittigimde sormayı dusunuyorum
Mirarya Cheryy1 çok teşekkür ederim bende bir gideyim diyorum, tahlilleri acibadem de mi yaptırıyorsunuz saglik ocagindakileri kabul ediyor mu acaba son sorum ne kadar ucreti:) 💜
Cheryy1 Mirarya tahliller konusunda cok anlayışlı bir doktor ben butun tahlillerimi saglik ocaginda veya sehir hastanesinde yaptirip kendisine atiyorum 🌼 muayene ucreti 1800 tl 💜🙏
Nursel_2738 Cheryy1 Kayseri ye yeni geldim Tuğçe hanım hakkında yorumlarınızı okudum normal doğum istiyorum doktor bunun için ne düşünüyor gerçekten gönülden öneriyor musunuz
Cheryy1 Nursel_2738 ben kendisinden memnunum tup bebek surecimde de bazen doktor yogun olunca Tugce hanim muayene ediyordu zaten oylelikle ona devam ettik 🙂 cok tatlı kibar enerjik güler yüzlü bir doktor gönülden soyleyebilirim bunu 🙏🏻 doğum konusunda kendisiyle daha konusmadim ama normal dogum icin sartlariniz uygun olursa sizin istekleriniz dogrultusunda ilerler diye dusunuyorum 🥰
Ftmnur11 MelekAY sağlıcakla kucağına al inşallah yavrularını ♥️❤️ çok sevindim senin için.yorumu görünce cvp vermek istedim gerçekten Özge hocam candır.bircok doktora gittim Özge hocamı sevdiğim gibi sevemedim hiç birini.ses tonu güler yüzü bilgisi ilgisi herşeyi harika.keske öyle bı ablam olsaydı benimde çok isterdim :)) Doktor arayan arkadaşlara benimde tavsiyem Özge hocamdir.tereddutsuz gidebilirler :))
Ftmnur11 Melek38_ bahsettiginiz ebe sanırım Hatice ebe.benimde kürtajimda bana çok destek olmuştu elimi tutup.hic unutmuyorum kendisini.Allah iyilerle karşılaştırsın vicdanlı biri olduğu çok belli.sizede geçmiş olsun inşallah bidaha bu durumu yaşamazsınız.bu piskolojiyi çok iyi biliyorum bende :(
Melek38_ Ftmnur11 evet evet, çok tatlı çok güler yüzlü. İletişimi çok iyiydi. Ama dediğim gibi yaşadıklarımdan dolayı isteyemedim o hastaneyi, tekrar aynı şeyleri yaşayacagım gibi zannettim. Ama keşke ebe tercihi gibi bir şeyde olsa 🤭
MelekAY Mirarya Hamilelik takibi ise kendi kliniginde bakıyor 2000 muayene ücreti tahlili sağlık ocağından falan yapılana bakıyor özel bi seye bakmiycaksa acibademdeki muyayene ucretide 1700du önce şimdi mutlaka artmıştır