MelekAY
@Fadimeacar bende Züleyha güzelle ilgili birşeyler yazacaktım ama şimdi iyi yazanları yalanmış gibi olacaktım ama bizzat kendi yaşadıklarım. Bundan 1.5 yıl önce hamile kaldım. Ondan önce kızımın doktoruydu. Böyle olunca tekrar gitmek istedim. Ancak kendisi aşırı yoğundu. Konuşmak için masalı odada 1 dk var desem yerdir. Oda hızlı ve alalade şekilde. Dediğim gibi hamileligim kesinleşti. 3-4 gün sonra tekrar gel dedi devamında beni aşağıda giriş kattaki ultrasyona gönderdi ekstra ücret ödedim. Halbuki sonrasında kendi de alttan muayene edip keseyi gördü yani ben neden alttan muayene edip gördüğü keseyi tekrar giriş kattaki ultrasonda görmek için ücret ödedim. Neyse o sıralar belirtmedimde anlamadımda devamında kesenin etrafında sıvı biriktiğini görmüş hastanede yatar mısın dedi Ben de hayır dedim Önümüz bayram hocam dedim hastanede kalmak istemiyorum düşük riskim olduğu için ilaçlarla gönderdi. sonrasında bayramda kanamalarım başladı, doktor numarasını verdi ancak Tam da ilgilenmiyor ben yazıyorum 2 saat sonra cevap veriyor dediğim gibi aramıyorum, mesaj atıyorum Rahatsız etmemek adına. Neyse bayram bitti bayramdan sonraki 4-5 günde izinliymiş Ama bu arada benim kanamalarım çok şiddetlendi ben artık bu bebek dünyaya gelmeyecek dedim tekrar muayeneye gittiğimde istersen bugün yat dedi tekrardan eşim de yat diye ısrar etti lakin benim Hiç içime sinmemiştin yatış işlemlerini yaptık bizden 5.000 lira nakit para istediler. Hastane ne kredi kartı ile ne IBAN yoluyla kabul etmedi direkt nakit istedi ve fiş faturada kesmedi üzüntümüz ve rahatsızlığınızdan faydalanıp bizden 5.000 liraya aldılar ne büyük tevafuktur ki ben yapttıgım gece Düşük yaptım. yani halen anlayamıyorum neden yat diye ısrar ettiğini bir herhangi bir müdahalede olmadı kendi kendime Düşük yaptım kaldı ki hastane ortamında hiç de iyi bir psikolojide değildim çünkü özel hastane olduğu için ziyaretçi saati yok, Saat 11.00′de ziyarete geliyorlar çoluklu Çocuklu katta hengame var Ben de içeride ağlıyorum Düşük yaptım diye düşünün yani Yani ben bu tecrübeme dayanarak hiç memnun kalmadım sadece ve sadece doğum ebesi vardı o çok çok iyiydi resmen bir aklım o kadın için oraya gitmek istedim normal doğurursam diye ama işte sadece Ebe ile iş bitecek iş değil Şimdi belirttiğim gibi rakip Turan’a gidiyorum gayet memnunum Bilgili ve açıklayıcı bir beyefendi biraz muayene ücreti diğer doktorlara göre yüksek ama kafamda soru işareti kalmaması adına yardımcı olduğu için yeterli