Evrim-96 Çok geçmiş olsun ben de geçen hafta kürtaj oldum maalesef 6. Haftada kalbi durmuştu doktorumuz bize bir adet geçirdikten sonra yeniden deneyebilirsiniz dedi ama ben de sizin gördüğünüz görüyorum buradan 15 gün geçti hamile kalmışım diye
Rojin__321 Evrim-96 evet ya bende onlara sordum belki doktor onlara da bekle dedi ama oldu sağlıklı mı diye yoksa bende korunmak istemiyirum
rumeysa_1c Ben adet görmeden hamile kaldım ama benimki kimyasal gebelikti kendiliğinden kanamam başladı ne ilaç ne de kürtaj oldum o yüzden beklemedim
Evrim-96 Rojin__321 ben de korunmadan devam etmek istiyorum ama korkuyorum bir yandan yumurtlama günüm değiştiyse diye ovülasyon testi almayı düşünüyorum hangi marka alsam acaba
Nazli_3009 Rojin__321 evde mi düşük yaptınız yoksa direkt kürtaj mı benim de 6 haftalık kalbi durdu dendi ama haftaya tekrar gel bakalım dediler
Rojin__321 Nazli_3009 canım uzaninca düşmüyor kalk etrafta dolan biraz iş tut merdiven çık in öyle düşüyor 1 hafta boyunca uzandım düşüğüm olmadı ayaka kaltigim gün düşüğüm oldu
Nazli_3009 Rojin__321 peki kanama falan olunca hastaneye gideyim mi korkuyorum ya parça falan kalırsa diye doktor parça gelirse gel müdahale ederiz dedi
Nazli_3009 Rojin__321 bide benim karışık biraz geç döllenme oldu en başından geçen hafta 6+1 dendi dün tekrar baktılar 6+4 dediler kalbi attı sonra durdu dendi büyük ihtimalle ama yine de haftaya gel için rahat etsin dediler ne olur bilmiyorum artık
Rojin__321 Nazli_3009 canım parça gelince bana bir tık titreme geldi zaten parça gelince hisedersin hisedilmeyecek gibi değil ağrı falan yok ama ordan büyük birşey düştüğünü anloyosun hisediyosun eyer imakinin farsa 1 2 gün sonra git parça varmı diye ben gitmeye calisicam
Rojin__321 Evrim-96 canım yumurtlama günün deyilse zaten gebelik olmaz diyer ay denersin ovulasyona gerek yok bence hiç ihtiyaç duymadım
Nazli_3009 Rojin__321 valla bana çok ağrı olacağını söylediler o yüzden korkuyorum biraz hayırlısıyla olsun bitsin inşallah
Merve_31 Rojin__321 muhakkak gitmelisin canım parça kalırsa tekrar gebelik olursa falan aşırı riskli bir durum korkutmak istemiyorum ama muhakkak parça kalmış mı diye bakılmalı