Merve034 mavisevenanne ben sünger aldim daha iyi olduğunu söylüyorlar kullanan yakınlarım. Çünkü diğerleri başta batar falan diye ciltleri cok hassas çünkü ilk etaplar için
gmz10 Bende bu da var ama sanki yenidoğan için çok kullanışlı değil. Bir de tek başınıza yıkarken zor olur gibi geldi ama siz bilirsiniz tabi. Biz şu an küvette filenin üzerinde yıkıyoruz, daha kolay geldi.
mavisevenanne gmz10 örnek fotoğraf var mı? Filelere tekrar bakmaya başladım. Bana bu ürün daha dayanıklı gelmişti ana kucağı gibi sanki duruşu
gmz10 mavisevenanne Biraz bebek hareketlenince tutması zor olur gibi geliyor bunda. Filenin üstünde bile zor duruyorlar😅Ben bunu almıştım, doğduğundan beri 3 aydır kullanıyoruz sağlam gayet.
mavisevenanne gmz10 teşekkürler ☺️ yastığı bile varmış banyoda kullanabilirim bunu salona olmaz büyük ihtimalle.
gmz10 mavisevenanne Ben odanın ortasında yıkıyorum, ısıtıcıyla da biraz daha ısıtoyoruz odayı. Diğer fileler ince gelmişti, bu hem köpük dolu hem de o yastık kısmına başı da rahat oluyor biraz daha yukarıda tutuyor.
metemom_ mavisevenanne küvet üstü file tercih ettim ayrıca bazen çişini yapamadığı zamanlarda küvette sıcak suyun içinde oynatıyorum küvet daha çok işime yarıyor
mavisevenanne gmz10 hijyen açısından sorun olsa böyle bir ürün yapmazlardı herhalde diye düşünüyorum ama daha dayanıklı duruyor bu file çok teşekkürler ☺️ 💐
gmz10 mavisevenanne Rica ederim. Zaten temizlemesi kolay oluyor. Hatta ben üzerine ince müslin de seriyorum. Hem tenleri de zarar görmez böylece☺️
mavisevenanne Merve034 bunu ilk defa görüyorum bi de bu ürünü araştırayım teşekkürler sağlıklı günlerde kullansın evladınız 🥰😇