Minikmucizeleer16 Sabah uyandım karnimda yanma vardı aynı adet ağrısı gibi sonra islaklik hissettim bakmadım evi temizledim sonra agri olunca kahve rengi kanama var akıntı şeklinde hala devam ediyor var mi durumu yaşayan 9 haftalıgim
Tugba1234 Minikmucizeleer16 bence hastaneye gitmelisin mutlaka bende ilk dusugumde kahverengiydi sonra yavas yavas kirmiziya dondu ilac kullaniyor musun dusuk onleyici falan
Mevaninannesiii Minikmucizeleer16 canm hastaneye gt tehliken olmuş olabilir. İlaçla geçer inşş. Yorma kendni rabbm şifa verrsn🤲🏻
Minikmucizeleer16 Haticekckkk kizim küçük evde esim ışte panik yaptırmak istemiyorum ağrım da var doktor söylemişti tehliken var diye
Haticekckkk Minikmucizeleer16 rabbimizin izniyle inşallah bişey olmaz ama kontrolde fayda var ilaç filan verir belki kendi zorlama dua et 🤲🤲🤲
Tugba1234 Minikmucizeleer16 bende kullaniyorum ama bence gitmelisin cunku kahverengi baslayip sonra kesiliyomus gibi oldu ertesi gun azcik azcik derken kirmiziya dondu bilmiyodumda ozaman ilkti dusukle sonuçlandı insallah sende oyle bisey olmaz
Benay Minikmucizeleer16 kanama kahverengi leke iyi değil hamilelikte bekleyip kötü sonuca çevirmeden git doktora kesilmesini bekleme canım herşey olabilir çünkü Allah korusun
Minikmucizeleer16 Mevaninannesiii kizim 7 aylık olduğu için fazla ara yok düşük tehliken var dedi dikkat et demişti
Minikmucizeleer16 Tugba1234 ağrılarım olmasa onemsemezdim çok korkmaya başladım şimdi seninki kaç haftalıkti
sudamlasi Minikmucizeleer16 ıslaklık hissedıyosunuz bakmıyosunuz evi temizlemeye devam ediyorsunuz.. Şimdide kahverengi akıntı var doğru mu anladım?!
Tugba1234 Minikmucizeleer16 benimkide agriyodu sanki agir adet agrisi gibiydi benimki kucukdu kurtaj olmadan dustu 3 haftalik
Minikmucizeleer16 Haticekckkk ilacimi vermişti doktor çok iyi bir doktorum var 31 de gel demişti suan korktum
denizannee Minikmucizeleer16 ya allah aşkına ciddi misiniz? İnanamıyorum gerçekten aklım mantığım almiyo kanama varken buraya nasıl yaziyosun gitsene hastaneye!!....
Minikmucizeleer16 denizannee başına gelip yaşayan var mi diye yazdım kizim evde tek uyuyor eşimi aradım açmadı hastane uzak
denizannee Minikmucizeleer16 ya otobüs minibüs taksi al çocuğunu atla git allah aşkına gerçekten bu kadar mıyız ya? Düşük tehliken var temizlik yapiyosun diyene temizlik hastasıyım napiyim diyosun ya şaka gibi geçmiş olsun size iyi gunler
Aysesare Minikmucizeleer16 düşük tehlikeniz olduğunu söylediği halde neden temizlik yaptınız. Dinlenmeniz gereken yerde, doktora gitmeniz de yarar var