Tatlianneadayi0 Kızlar 27 haftalık hamileyim mutfak dolaplarını silsem, salon takımımı çekip altını silsem bebeğime bi zararı olurmu?
Aeell Tatlianneadayi0 ben 27 haftalıkken komple cam perde halı koltuk dıp kose mutfak evı bıle yıkadım bana bısey olmadı ama sen yinede dıkkatlı ol
seyma0661 Tatlianneadayi0 19+2 haftalık hamileyim geçen hafta perde yıkadım astım cam sildim ama dinlenerek hafif hafif yaptım mutfak dolabı için tezgaha filan çıkmanız gerekiyor aniden tansiyon düşüklüğü olabilir
Tatlianneadayi0 AnayimBenAna_ ama mecburum canım kaynanam yaşlı bir aydan kaynanam gelecek yardıma yanıma ama oda yaşlı işte yapamaz
Tatlianneadayi0 Alpmom__ erkeğin yaptığı iş temiz olmaz bacım erkekler kadınlar gibi evi mis gibi tertemiz yapamaz 😂. 35.haftada filan yapsam sıkıntı olmaz demi
_mavii_ Tatlianneadayi0 o çeksin sen temizle, bir de bence mis gibi tertemiz olmasından çok şu an sen önemlisin 🥰
minikbebegim06 Tatlianneadayi0 eşiniz ağır eşyaları çeksin siz altını silin ayrıca ne demek erkeğin yaptığı iş temiz olmaz yanlış anlamayın da böyle diye diye siz alistiriyorsunuz kocalarınızı temizlik yapmamaya evlendiğimiz günden beri ne bir kere cam sildim ne çok ağır işleri tek başıma yaptım hep ya eşim yaptı ya birlikte yaptık isteyince gayet güzel yapıyorlar hatta eşim benden de güzel yapıyor yani alıştırmayın Allah aşkına evlilik demek her şeyi paylaşmak demek
Tatlianneadayi0 Aeell riskli bi gebeliğim var canım kordonda damarın biri yok gelişim sıkıntımız var buda anne karnında son aylar ölme riskine yol açıyormuş doktorum dedi ağrılarım oluyor bazen sürekli yatmamı dinlenmemi söyledi ama ev çok kirli içime sinmiyor
AnayimBenAna_ Tatlianneadayi0 valla isteyen erkek 4.4 lük yapıyor. Sen öyle deme aşkım bana yardım et haftasonu temizlik yapıcaz de çekilecek uzanılacak işleri ona yaptır.
hukukcuanne_06 Tatlianneadayi0 içine sinmesi mi önemli yoksa önce senin sonra bebeğinin can sağlığı mı önemli? Ne meraklısınız bu ev temizliğine arkadaş bi can kıymeti bilin bırak eşin ne kadar yapabiliyosa o kadar temiz olsun
AnayimBenAna_ seyma0661 aynen öyle bende geçen haftalarda sandalyeye çıktım kase almak için üstlerden başım döndü bi an düşüyordum son an kurtardım
Tatlianneadayi0 seyma0661 kız zaten riskli gebeliğim var 35.haftada temizliyim bekliyim desem nasıl bekleyecem bilmiyorum
Tatlianneadayi0 AnayimBenAna_ ben yaparım hafta sonu diyorda ben kendim hariç başkasının yaptığını sevmiyorum takıntım var
Aeell Tatlianneadayi0 valla isterse bok götürsn benim rısklı bı gebelıgım yoktu ben yaptım suan 29 hafta ama sen yapma bebegıne bısey olmasınn22 hafta dogum yptım buyuk kızımı bı kucugunı 34 hfta yaptım gercektn cok zor esıne soyle evı temızlıyen bayanlar var 1.500 liraya ya temızlıyo benim bı tanıdıgım tutsun temızlesnn perdeleri bışe utuluyor 1 günde btmezse 2 .gün gelip yapıyor ankaradaysan yardımcı olablrm
Baby_B Tatlianneadayi0 riskliyse yapmayin derim Riskim yoktu ilk gebeligimde dusuk yaptim Yani olana çare yok ama önlem alabiliyoruz❤️ Cok sukur simdi 2.bebegime hamileyim Saglikla alalim
Hasdilq Tatlianneadayi0 her gün bir odayı temizle yada iki de bir bir odayı temizle bu şekilde bişey olmaz bence bende üç hafta sonra izne ayrılıyorum temizliğe başlıycam bu şekilde yapmayı düşünüyorum
seyma0661 Tatlianneadayi0 bence en güzeli temizlikçi tutmak son haftalara doğru zaten bebiş doğunca yeterince yorulacağız şuan dinlenip tadını çıkarın
AnayimBenAna_ Tatlianneadayi0 riskli gebeliğin varken temizliğe öncelik vermen bencillik olur önce karnındakini düşünmek zorundasın
AnayimBenAna_ Tatlianneadayi0 yani bence hiç yapma niyetine girme benim gebeliğimde risk yok ona rağmen büyük işlere kalkışmıyorum. Her gün robot süpürge çalışıyor. Eşimde haftada bir kabloluyu açıyor. Cam yüksek yerleri silme işini eşim yapıyor. Mutfak dolaplarımın içini annemle yaptık geçen ay o sildi bende bez sıktım tabakları verdim vs. Onun dışında günlük toparlayıp düzenleyince zaten ev kirlenmiyor.