2633 [silindi] evet tatlım şehir hastanesi Yunusemreye göre daha iyi ama dediğim gibi ben Çamlıcada oturuyorum eşim yokken gitmem pek mümkün olmuyo 🫣
[silindi] 2633 olsun ümit hastanesi için de iyi diyorlar canım, sağlıkla alalım kucağımıza inşallah 🌸
Username06 Kızlar nasılsınız ben de 5 haftaya girdim gülbin Erol’dan randevu aldım siz neler yaptınız kime gittiniz
[silindi] Username06 canım Yunus Emre’yi tavsiye etmem ya ne bileyim… Şehir hastanesi daha mantıklı ben Kıymet çiçek uysak’a gidiyorum çok memnunum
2633 Username06 ay kesinlikle önermem onu bı kere gittim sedye temizletmeye kalktı ve çok rahat gevşek bı doktor
Username06 2633 ay gerçekten mi ya bende kese için gitcektim yunus Emre de evime yakın önerdiğiniz var mı Anadolu’dan oraya gitmiş videoları falan var iyi gibi geldi
[silindi] 2633 hem ilgisi güzel hem güler yüzlü, gebelikte daha alıngan oluyoruz sanırım. En azından ben öyleyim, sert bir doktora gitmek istemezdim 🥲
2633 Username06 bende öyle duymuştum 9 haftaliktim gittiğimde monitörden bile göstermedi bana gerçi muayene ettiğini de düşünmüyorum
[silindi] Username06 anladım canım, ulaşım sorunun yoksa şehir hastanesi ya da maddi imkan varsa özel dene bence. Yunus Emre’yi hiç tavsiye etmem yine söyliyim 🌸
Username06 [silindi] ilk çocuğumda Anadolu da takipliydim ama bebetimin Sıvısı azaldı ve beni duş etcez yapacak birşet yok diyip eve yolladı hatta Eskişehir’in em iyi kadın doğumcusu imiş
Username06 [silindi] ben ilk çocuğu 5 aylık kaybettim şimdi 5 haftalık tekrar hamileyim ama yine korkularım var
[silindi] Username06 başın sağolsun canım, Allah tekrar yaşatmasın inşallah. Gönlünü ferah tut, kendini yorma stres yapma 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
2633 Username06 basın sağolsun Canim korkma iyi düşün her zaman ya mubdi esmasini oku sürekli Allah’ın izniyle bişey olmaz alırsın sağ salim kucağına bebişini 🤲🏻
2633 [silindi] canım senin sezeryan mi normal mi yada şöyle sorayim kıymet hocada sezeryan ameliyat olan biri var mı bildigin