2633 Hanımlar selam, normalde özel takipliyim fakat ücret artışlarından dolayı devlete geçmeyi düşünüyorum şuan 23 haftalık gebeyim Mehmet Kaya yı oneriyolar sizin önereceğiniz sezeryan doğum yaptircak bı doktor öneriniz var mı?
Haappyymomm 2633 Mehmet Kaya Bozüyük te görev yaptığı son yıl elinde doğan bebekler ölüyor diye dedikodu çıkmıştı en yakın arkadaşım yunus emre hast. Doktoru hatirlayamiyoum Doğum yaptı çok pişman bende Eskişehir şehir hastanesi düşünüyorum
Busrw 2633 filiz hanım var kendi doktorum sehir hastanesinde arada filiz hanımada gittim cok güzel ilgilendi acilden gitmeme rağmen tavsiye ederim
Mervegul26 2633 merhaba randevu bulamıyorum doktoruma yunus emrede sabah erken gitsem verirler mi sıra acaba
2633 Pinarkara1 ay valla doktor bulmak çok zor artık normal olsa o kadar tedirgin olmam ama sezeryan ameliyat olunca doktoruma güvenmek istiyorum
2633 Haappyymomm yaaa ay Allah korusun ya kime guvenecegiz biz şehir hastanesi bana çok ters kaliyo vasitada yok o yüzden düşünemiyorum ben
Sureyya-2626 Haappyymomm doktor kadın mı erkek mi ben bi tane doktora birkaç defa gittim memnun kaldım çokta inşallah o değildir
2633 Mervegul26 haftaniz büyük değilse muayene olamiyosunuz maalesef ben kanamayla bile gittiğimde bakmamislardi
2633 [silindi] evime daha yakın olduğu için tercih etmek istemiştim şehir hastanesi çok ters bana fakat hiç bir şekilde ne acilinden nede kadın doğumundan memnun kalamadigim için ümitten devam ediyorum Yunusemreye gitmiyorum artık
[silindi] 2633 ben de 1kere acile gittim oraya, gitmez olaydım 🥲 kumlubelde oturuyorum bana da çok yakın sayılmaz ama şehir hastanesinden çok memnunum 🌸 hem hijyen hem Dr açısından çok daha gelişmiş
2633 [silindi] evet tatlım şehir hastanesi Yunusemreye göre daha iyi ama dediğim gibi ben Çamlıcada oturuyorum eşim yokken gitmem pek mümkün olmuyo 🫣