akkaya_1234 EsK07 devlette mi gidiyor sunuz bende diyetisyen e gittim sadece kilo ölçtü ve bir liste verdi hiç odemden bahsetmedi bile
EsK07 akkaya_1234 Hayır özel. Hamile olduğumu ilk öğrendiğimde gitmeye başladım. Çünkü çok hızlı kilo alan bir bünyem var ve çalıştığım işin sağlıklı bir beslenme alışkanlığım yoktu
Aselabdullah Aytugg 20+6 dayim ,70 ile hamile kaldım şu an da 70 im ,çünkü başlarda 5 kilo verip 65 e kadar düşmüştüm
ayseallpi Merhabalar en çok kiloyu ben almışım 🤭 12 kg aldım tam olarak ama herşeyi yiyorum bulantım kusmam hiç olmadı aynı düzen devam, sporcuyum, kiloları vereceğime inanıYorum inşallah yoksa diğer türlüsünü düşünmek istemiyorum 😅😱😱😄😄
Jasmine2426 Aytugg 22 ye kadar benimde 3 tü Şuan 27+5 6 kg oldu toplam çok hızlı geliyor 25 ten sonra
Vlog1345 22 haftadayım 9 kilo almışım kızlar morelim aşırı bozuldu yani. Hem gebelikten dolayı sigarayı bıraktım onun yoksunluğunu çekip daha fazla yemek yiyorum hemde iştahım çok açık. Hamileyken diyet yapılır mı bi öneriniz var mı valla çok takıyorum bu durumu kafama