Fatmaacylnn Ftmnnr evet aldım ilk 3 ay hiç yiyemediğim halde böyle oldum ama şükür şimdi çok güzel yiyorum yani 😄
akkaya_1234 EsK07 devlette mi gidiyor sunuz bende diyetisyen e gittim sadece kilo ölçtü ve bir liste verdi hiç odemden bahsetmedi bile
Defnezumramom Aytugg bende 22 haftalığım 3 kilo aldım normal ilerliyor kızımda bu haftalarda 6 kilo falan almıştım
Ftmnnr Fatmaacylnn 19. Hafta 5 kilo almışım ama 4 ve 5. Ayda bu ilk üç ay hiç bir şey yiyemedim için kilo da almamıştım .iki ada 5 kilo beni nedense üzdü 😂
Elfelf475 Aytugg 24 haftalık olduk 7 kilo almışım 😀 ama zayıf ve uzun olduğum için hala önden kimse anlamıyor 😅
Nananan Aytugg bende 23+5 haftalık hamileyim 70 kilo ile hamile kaldım Avrupa yakasında 73 çıkıyorum Anadolu yakasında 68 umarım 68 doğrudur 😂
Evrimnbe Aytugg 23+3 haftalığım 58 kilo ile hamile kaldım 3.5 kilo aldım 61.5la devam ediyoruz bakalım
Fatmaacylnn Fatmaacylnn bende kendi kendime sürekli kilo aldım diyorum ama yemekten de vazgeçemiyorum 😂
Zypfhm Bende 23+6haftalik kızıma hamileym oğlumda ilk aylarda çok kilo vermiştim 59.kg ile hamile kaldm 62.63 kg gdip geliyom