12_annee Gul__999 Amin inşallah 🙏🙏🙏 haftasından önde gidiyor biraz iri bir bebek olduğu için birde ikinci dogumum benim
Drysf_bjk Flygk bana da gelişim geriliği var dedi ayın 30nda alalım dedi şuan 2200 Gr bebek ama özele gittim doktor Kasım 11 gibi dedi doğum için ne yapacağımı bilmiyorum yaa 😕
Flygk Drysf_bjk gelişmiyorsa 37den sonra durmasının anlamı yok diyor doktorum başından beri 37ye getirebilmekti amacımız kendisi de aynı şeyleri yaşamış, benim kızım da 2200gr 37 ye kadar risk hepimizin ama 37den sonra biraz daha dursun dersen risk sana ait dedi. Doktoruma güveniyorum hemşireyim ben de dışarda daha iyi büyür toparlanır şimdi çok beslenemiyor
Drysf_bjk Flygk bana dediği karın çevresi haftasına göre küçük, bebeğin kan akışı hızlı dedi böyle olduğu durumlarda Allah korusun ölme riski var dedi hareketlerine dikkat et azalma olursa falan bekleme gel dedi, sabah tekrardan gidicem bakalım ne diyecek
Busra_kl Benimde 35. Haftada 3400 gram dendi şu an 36+3 bugün hastaneye gideceğim ilk gebeliğim sizce sezeryan mı olur kaç kilodan sonra sezeryana alıyorlar