Gul__999 Merhaba hanimlar 🌸 Sezeryan olacak anneler, sezeryan gununuz kac hafta ve gune denk geliyor ? Benim bobreklerde problem var diye 38+3 verdi doktorum, erken olmasindan korkuyorum 28 ekime denk geliyor benim 38+3…Sizinki kac?
ilayyydaaaa- 38+1 oluyorum cuma günü sezeryanım var.bebeğim kilosu iyi olduğu için alabiliriz 37den sonra dedi doktorum
Gul__999 tayincibies bebegin kilosu kac ? Ben 37 haftada ultrasyon 3 kg civari dendi , Insallah yanilmamisdir
tayincibies Gul__999 geçen hafta gittiğimizde 3470idi yani 36.haftada doktor tahmini 3500-3600 doğar dedi
12_annee Gul__999 Amin inşallah 🙏🙏🙏 haftasından önde gidiyor biraz iri bir bebek olduğu için birde ikinci dogumum benim
Deniz4848 Benim 34ten beri nst de sancım çıkıyor ciğer geliştirici filan yaptılar şu an 36.haftadayim suyun gelmediği sürece 38e kadar bekleyeceğiz dedi doktor bakalım ısrarla gün de vermedi artık haftaya konuşuruz sanırım 😕
Gul__999 Deniz4848 Insallah zamaninda dogar bebeginiz saglicakla kavusursunuz🙏🏼❤️Benimde problemim vardi rahim agzi kisalmasi erken dogum riskim var yatarak gecirdim bu sureyi suan 37.4 uz
Duruu3 Gul__999 bende 38+4 doğum etmistim sağlıkla gelsin inşallah canım ilk gebelikse 39 da olabilirdi
Flygk 30 ekimde 37+0 da alacaklar gelişme geriliği var kalmasına gerek yok dışarda büyüsün anne karnında beslenemiyor dedi hayırlısı…
Drysf_bjk Flygk bana da gelişim geriliği var dedi ayın 30nda alalım dedi şuan 2200 Gr bebek ama özele gittim doktor Kasım 11 gibi dedi doğum için ne yapacağımı bilmiyorum yaa 😕