12betul ilayda_96 olsun tabi bebişler de sağlıklı olsun hepsi gider 😘eskiden di o annelere kilo alıp verememek maşallah yeni nesil anneler gayette güzel çünkü bilinçliler . Süt olsun diye ne şekerler ne yemekler ondan hep o kilolar kalıyordu lohusalıkta almamak daha önemli .
Miniginannesi2705 10+6 yım , 56 ile hamile kaldım , şuan 57 yım 🥰 doktorum kilo almamı asla istemiyor boş içerikli gıdalar tüketmemeye olabildiğince bebeği besleyecek gıdalar tüketmeye gayret ediyorum
ilayda_96 Miniginannesi2705 bende öyle sağlıklı besleniyorum paketli gıda salam sosis sucuk beyaz ekmek cipsler çerezler bunlardan hep uzak duruyorum ama sağlıklı beslendiğim gıdalarda kilo olarak dönüyor sanırım yıllarca sıkı diyet yaptığım için vücut direncim bu kadar sık yemeğe alışkın değil 😬
Sburcak Aysezey üzülme canım ben de 3 aylık 4 kilo almışım çoğunu da tatil de aldım 🥺 hiç mi iştah kesilmez bir de sıfır belirtim var sanırım ondan kilo almayan anneleri gördükçe içim gidiyor 😑
ilayda_96 Sburcak benim de iştahım çok aşırı açık sürekli yemek yemek istiyorum şekerdende şüphelenmedi doktorum neden böyle hiç bilmiyorum 🤷🏻♀️
Sburcak ilayda_96 bende aynı durumdayım bulantım da olmadi bazen diyorum olsaydı da bu kadar yemeseydim diye hiç bir şeyden bile tiksinmiyorum tam ellili kilolara düşüyordum hamile kaldim hop geldi kilolar biz de bu anların tadını çıkaralım ne diyeyim canımın içi 😁
ocak-94 Susu13 maşallah sizin gibi hamile kaldım ben de sizin gibi devam etmeye çalışıyorum. 93le hamile kaldım 30 haftayım 97 kiloyum
Susu13 ilayda_96 şöyle ki ilk oğlum da 8kilo almıştım bunda 95 oldum sonra 93 kiloya düştüm baktığın zaman 1,2 kilo ama yüzüm baya küçüldü ve omuzlardan gitti anlayamadıgım şekilde 🤣 zor süreç geçirmedim ama şunu diyebilirim ki bu gebelikte hemen tıkanıyorum asla birşeyi tam bitiremiyorum veya çok zor bitiriyorum hemencecik şişiyorum ondan dolayı olmuş olabilir 🤣
byzyldz ilayda_96 yiyin yaa doğumdan sonra çocuğa gaz yapcak kabız yapcak diye hiçbi şey yiyemiyosunuz zatenn 20 kilo aldım totalde 3ayda gitti
GamzeeeYigittt KMerveK Bol bol sebze yedim hiç bu kadar sebze yediğimi hatırlamıyorum😁😁 Sonra çorbayı hiç eksik etmedim. Kahvaltıdada yumurta peynir domates salatalık zeytin yani evde ne varsa sadece ekmek yemedim. Meyve günde 1 porsiyon yedim. Bu kadar