semrabgt ilayda_96 aminnn inşallah olsun herkesin bünyesi aynı değil hepimiz farklı bedenleriz ama hepimiz aynı zorluklardan geçeceğiz inşallah herkes sağlıkla kucağına alır 😊🥰
annelokumu ilayda_96 15 +0 dayız. -2,5 kg 😣 56,5 kg dım. 54 kg a düştüm. İştah hala sıfır.. bulantı tam gaz..
ilayda_96 annelokumu bulantım hiç olmadı benim iştahım çok açıldı ağzımın tadının olmayışı beni yemeğe teşvik etti ve bu yüzden 17 haftada toplam 7-7,5 kilo aldım 🫢🫢🫢
GamzeeeYigittt Ekmek hamur işi makarna pilav türü şeyleri en en ennnn minimuma indirdim 32 haftalığım +4 ile devam Çünkü 96 ile hamile kaldım şuan 100 üm🙈🙈
KMerveK GamzeeeYigittt neler yediniz acaba bende 1 aylık hamileyim ikinci doğumumda dikkat etmek istiyorum ilkinde çok kilo almistim
12betul ilayda_96 sonra duruyor o haftalarda ben 6 kiloydum şimdi üstüne 1 kilo aldım çocuk büyüdükçe mideye baskı yapıyor canım ondan herhalde daha az yiyorum . Yumurta süt ürünleri ve muz yemeye dikkat ediyorum özellikle ama kendimi kısıtlamıyorum bu bi süreç ve doğum sonrası gidiyor 2 gebeliğim daha oldu ilkinde 6 kilo ile doğuma gittim ikinci de +25 ile gittim 6 aya kalmadan -30 olarak gitti . Kendinizi kısıtlamayın yaşayın doya doya
GamzeeeYigittt KMerveK Bol bol sebze yedim hiç bu kadar sebze yediğimi hatırlamıyorum😁😁 Sonra çorbayı hiç eksik etmedim. Kahvaltıdada yumurta peynir domates salatalık zeytin yani evde ne varsa sadece ekmek yemedim. Meyve günde 1 porsiyon yedim. Bu kadar
12betul ilayda_96 olsun tabi bebişler de sağlıklı olsun hepsi gider 😘eskiden di o annelere kilo alıp verememek maşallah yeni nesil anneler gayette güzel çünkü bilinçliler . Süt olsun diye ne şekerler ne yemekler ondan hep o kilolar kalıyordu lohusalıkta almamak daha önemli .
Miniginannesi2705 10+6 yım , 56 ile hamile kaldım , şuan 57 yım 🥰 doktorum kilo almamı asla istemiyor boş içerikli gıdalar tüketmemeye olabildiğince bebeği besleyecek gıdalar tüketmeye gayret ediyorum
ilayda_96 Miniginannesi2705 bende öyle sağlıklı besleniyorum paketli gıda salam sosis sucuk beyaz ekmek cipsler çerezler bunlardan hep uzak duruyorum ama sağlıklı beslendiğim gıdalarda kilo olarak dönüyor sanırım yıllarca sıkı diyet yaptığım için vücut direncim bu kadar sık yemeğe alışkın değil 😬