ezoocum Elfzmr1 Ordu MedicalPark a gidiyorum çok memnunum ama benim özel sağlık sigortam var doğum teminatı da var sigortamın o yüzden hastaneden doğum paketi almayı düşünmüyorum
Nhrr Aybik- Ankara Batıkent e gidiyorum. Ayşegül Hoca da takipliyim. Ama Aylin Hoca da çok iyi. Güncel 2000 i geçmiştir paket olduğu için en son fiyatı bilmiyorum.
Sburcak Nhrr yaaa ayşegül hoca mükemmel bir kadın çok naif güler yüzlü ilgili ben de tülay hocaya gidiyorum o da aynı şekilde çok tatlı kibar ikisi arasında kalmıştım ama ayşegül hoca 10 bin lira daha pahalıydı ben de iki doktoru çok sevdiğim için fiyatı daha az olanı tercih ettim 😁
Sburcak Nhrr ankarada gidecekseniz batıkent medical park ayşegül hoca ve tülay hocayı öneririm ben tülay hocaya gidiyorum onun ücreti 10 bin daha ucuzdu gebelikten önce ikisinde de takipliydim ikisi de gerçekten çok tatlı insanlar
Hka_hilal zeynnno Nadide Korkut’a gidiyorum. Aslında iyi ve ilgili bi doktor ama son bir kaç haftadır biraz suratsız davranıyor. Ama şöyle bi hak da var istediğimiz zaman değiştirebiliyoruz.
zeynnno Hka_hilal anladım iyiymiş o olay sonuçta doktor da çok önemli teşekkür ederim bende o hastaneye gitmeyi düşünüyorum
Hka_hilal zeynnno ben hastaneden memnunum, Bahçelievlerdeydim buraya geçtim. Bahçelievlerdeki doktorum çok ilgisizdi
zeynnno Hka_hilal Burak güleri de çok tavsiye ediyorlar birde Nadide hanımı bakalım bende birini seçicem
iremree Elfzmr1 İstanbul medicalpark ayşet Jane Özcan muanesi 2100 doğum paketine dahil bi doktor değil ama ben çok memnunum
eda23536 Emel5805 18. Haftadayım daha yolum uzun 🥰 yani umarım uzun olur. 9 ay önce 27 haftalıkken hiç bir sebep yokken ani kanamayla 1 saat içinde doğum yaptım 1 hafta küvezde kaldı bebeğim ama malesef yaşama tutunamadı. Bunda önlem amaçlı serklaj atıldı rahim ağzı açıklığı dendi ne yazık ki 🥹 13. Haftamda serklaj oldum umarım 30 ları görürüm bu sefer 🥰
akkrn Emel5805 Emel hanım merhaba, ben Çorumdan Mehmet beye gitmeyi planlıyorum. Normalde Naziye hanıma gitmiştim ama pek memnun kalmadım. Siz tedavi ile mi gebe kaldınız? Normal gebelik takibi de yapıyor mu bi bilginiz varsa anlatabilir misiniz bana 🙏🏻