Edyedy Smyyy 15+3 biraz gobek cikti ve uykuya gecerken bel sirt agrisi makata vuran sancilarim var asiri rahatsiz ediyor
Gizem34 Bizde 14.5 olduk cinsiyeti belli olan varmı benim bi kız dedi bi erkek 😬şuan ne olduğunu tam olarak bilmiyorum
Haticekckkk Gizem34 bana dün kıza benziyor dedi ama net değil tahmin değişir mi 1 ay sonra gel dedi bakalım hayırlısı ☺️🤗
Gizem34 Haticekckkk bende aynı durumdayım 🤦🏼♀️Bebek kıyafetlerine bakıp duruyorum hangisini alacağımı bilmiyorum hoşuma bazıları çok gidiyor bunu bunu diyorum☺️
Smyyy Bende 13 oldum ama cinsiyet göstermedi şükürler olsun bulantı falanda yok sadece arada karın ağrısı oluyor sizde de oluyor mu
Mavigozunannesi Bende 16 haftalık oldum cinsiyet geçen hafta erkek sanki dedi ama nette bisey demedi çok merak ediyorum netlesse biran önce bir tane kızım var 🤗
beyzayagiz bizde 15+6 16 ya giriyoruz hayırlısıyla hala arada migde hassasligim var iştahım pek açılmadı doktor cinsiyetine kiz gibi demişti ama şubatın basında tekrar gircem o zaman daha net belli olur umarım değişmez bir tane oglum var bir tanede kiz olsun isterim 🙂
Damlademirr 12+4 olduk herşey süper gidiyor gece tubalete kalkmalarımız öğürmelerimiz var sadece tek sorunumuz bu çocuğu nasıl doğuracağım 😂