EceQueen Bize doktor boyu kilosu aynı mı doğuyır her bebek, bi yerleri geride ilerde olcak tabi demişti. Tam birebir haftasında gitmesi gerekmiyor zaten.
Canan2625 Busralbyrk sizin kaç hafta gerilik acaba benimde öyle baş karın boy kg hepsi geri önce hep ortalama 2 haftaydı ama şimdi 3 4 haftaları buldu 35 haftalığım doktorum yakın takip ediyor
Busralbyrk Canan2625 ilk başta 1 hafta 10 gün civarındaydı sonra 2-3 haftayı buldu. Sadece karın cevresi ve bacak boyu geride. Kilo olarak geride. Ben de haftalık takip+nst devam ediyorum
Canan2625 Busralbyrk aynı bnde ya doktorunuz neden olduğunu söylüyor mu ben perinatolojiye gidiyorumda benim plesanta sorun ya az besin gidiyor çocuğa şimdi 35 haftalığım 37 de doğum diyorlar
Minimalist03 yilmaz-1001 Şükür çok sevindim o kadar fark oluyor zaten ultrason ölçümleri yüzde yüz doğru değil birkac hafta birkac gün ya da bir kac yüz gr fark olabiliyor
Busralbyrk Canan2625 ya testler de detaylıda falan hiçbir sorun yok. Genetik sorun da yok. Kan akışı normal hareketli bi bebek. Minyon olacak diyoruz ama doktor takibi elden bırakmak istemiyor. Eşim de ben de zayıf doğmuşuz o yüzden minyon diye yorumluyoruz
Canan2625 Busralbyrk bizede öyle dediler perinatoloji doktorum aynı sizin gibi bi şey çıkmadı ama 35. Haftada gittiğimde gerlik biraz daha arttı 3 4 haftaya kadar detaylıda plesanta da çentik ve direnç çıkmıştı perinatoloji doktorum o çok önemli değil dedi 3. Trimesterde ama şimdi gerilik artınca plesantadandır diyor önce genetik minyon dedi şimdide de böyle diyor aynı doktor anlamadım
Busralbyrk Canan2625 bi doktora daha gittim bu süre içinde. 2 haftalık bir fark olduğunu bunun da abartılmaması gerektiğini söyledi. Cihazdan cihaza da ölçümşer fark ediyor. 35 e gelince ne derler bilmiyorum belki biraz daha hızlı kilo alabilir ya da tam tersi durabilir Allah bilir
KubraYksl1 yilmaz-1001 bacak boyunda bizim de sıkıntı çıktı ama genetik dedi doktorumuz bize. Bizim de temiz tarama testimiz. İçini ferah tut düşünme öyle şeyler.
yilmaz-1001 KubraYksl1 için hep rahattı ama yinede insan düşünüp üzülüyor. Sıkıntı olmaz dedi şimdi cok şükür 🤲😌
Canan2625 Busralbyrk öyle evet perinatoloji doktorumda dedi zaten yinede üzülme dedi 1 cm bile kaysa bir hafta geri veya önde çıkar dedi ben ilk defa bu kadar 3 4 hafta geri çıktı normalde 22 haftadan beri hep 2 haftaydı şimdi maalesef karın çevresi 4 hafta en fazla olan o diğerleri o kadar ddğilde doktorumda 2 güne gel kontrol yapacaz dedi hatta yatış verelim dedi bnde istemedim 2 güne gelirim dedim artık 2 hafta kaldı zaten doğuma 37 de alacaklar inş
Busralbyrk Canan2625 inşallah toparlar bebeğiniz son haftalarda kilo alıyorlar zaten. Durumu iyiyse 37den sonraya uzatır bekletir belki doktor
Canan2625 Busralbyrk bilmiyorum valla durumu iyi şükür şuanlık sadece küçük ve zayıf işte ama doktor riske atmak istemiyor işte doktorumu dinlerim tabi ne zaman derse artık
Busralbyrk Canan2625 dr ne derse ona göre hareket etmek gerek zaten inşallah sağlıklı bir şekilde ve küvöze girmeden doğarlar