babyUras_ Esilaaya bütün testler kız dedi ama oğlum olacak 😂 ilk oğlumdada kız demişti çin takvimi ama ondada tutmadı 😂 ama hissim asla yanıltmıyo beni ikisindede erkek hissettim 😂
Emsal_swvinc1 Esilaaya bende denedim onları tüm hurafeler belirtiler kız dı ama cinsiyet erkek bizde tutmadı😅
Aysunnn3 Merve_kucuk Doğru 3 yaşında bal oğlum 😅 korkuyorum 2.yi duymaktan o yüzden doktor söyleyene kadar tahmin bile duymak istemiyorum o yüzden söylemedim yanlış anlamayın 🤣🤣🫣🫣🫣
Aysunnn3 Merve_kucuk Kız olsun istiyorum aslında erkek olursa da üzülmem ama yinede bı korku var sanki duyduğum tahminde olsa doğru çıkacak gibi etkilenmek istemiyorum garip bir his hormonlar mı nedir saçma gelebilir ama his işte 🤣🤣
Siyahkelebek1420 Esilaaya Çin takvimine göre erkek diyordu bu gün öğrendik oğlumuz olacak 🥰 kızımda da denemiştim kız diyordu doğru çıkmıştı rastlantı da olabilir
Merve_kucuk Aysunnn3 Kız olsun istiyorum aslında erkek olursa da üzülmem ama yinede Benim de 4.5 yaşında kızım var gönül ister bu da erkek olsun ama Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin. Bende de kız çıkıyor. Henüz çok yeniyiz bakalım tutacak mı
EbruDemir81 Bizim erkek çıkıyordu Çin takviminde Rus takviminde hepsinde erkek diyordu ama hepsi yanıldı 😅 kızımız olacak
Aysunnn3 Merve_kucuk Nasip tabi sağlıklı olsun sağ salim gelsin gerisinin bir önemi yok aslında niye korkuyorum bende bilmiyorum 🫣😊😵💫😵💫