2prensesannesiiii Esilaaya 2 kızımda da kız gösteriyordu doğru çıktı ama doğru çıkmayanda var ne kadar doğru bilmiyorum eşim çok güveniyor ama ailede herkesin gebeliğini hesaplıyor doğru çıkıyor tuhaf şekilde annesinin annemin yengesinin falan hep hesapladı ve tuhaf bi şekilde doğru çıkıyor😂
aley_ckmk24 Esilaaya ilk çoğumda ve şimdiki hamileliğimde de yüzük testi yaptım doğru çıktı 😂 Çin takvimi de öyle
Wolf13 Mlsaa99 şu an bende aynı durumdayım sanirim 😂 yüzük testi kız , Rus takvimi kız , çin takvimi kız çıktı erkek te çıktı. Dün doktorum yüzde 60 erkek dedi 😂
Esilaaya 2prensesannesiiii çevremde hep öyle duydum bende hesapladım erkek çıkıyor istediğim de kız :)) sağlıklı dünyaya gelsin de yine de Bi umut işte hahah
Esilaaya Foreverr sülale erkek dolu kız yok herkesin kulağı bende kız dememi bekliyorlar bende Çin takvime sardım zaman geçmiyor sanki :))
Foreverr Esilaaya rabb’im gönlüne göre versin sağlıkla alirsin kucağına inşallah valla bu sene erkek senesi herkesin oğlu oldu bende kız istemiştim çok ama nasipte yokmus 😂😂
Symstf Bana kız diyor takvim daha cinsiyet öğrenmedik erken diye ama beni her gören erkek diyor ben de hiç bir şey hissetmiyorum cinsiyetine dair 😂
KurabiyeninAnnesi123 Esilaaya ilk hamileligmde kız çktı kızım oldu 2. Ye hamileyim erkek dedi yine kızım oluyor😂 doğruluğu yok tabiki de dogru çıkanda tamamen tesadüf
Aysunnn3 KurabiyeninAnnesi123 Nasıl hesaplanıyor peki ya i kimisi yaşına 2 ekle diyor kimisi 1 yaş çıkar öyle bak diyor iki türlü deneyince farklı çıkıyor anlamadım gitti 🤣🤣
KurabiyeninAnnesi123 Aysunnn3 googleye çin takvimi yaz canm linke gir o sana son adet tarihini yaziyor oraya gir sana söylüyor