Betilunlu Fatmur inşallah benim de sizler gibi bir kaç haftaya geçer.. sizin de böyle ağır mı geçiyordu acaba..
Daisyy Betilunlu amin inşallah 😊 bu arada aklıma geldi hemen bir tavsiye vereyim salçalı sulu yemekler ve kıymalı ağır yemekler benim bulantımı tetikliyordu en azından geçene kadar bunlardan uzak durabilirsin canım tekrar geçmiş olsun 😊
KYLZ Betilunlu bende yatıyorum çoğu zaman bücut direncini kaybediyor haliyle sabah saatleri daha zor geçiyor benim için ama öğlenden sonra biraz daha topluyo gibi oluyorum ama tabi iştah yok yemek yeme yok az az atıştırma kıvamında su tüketimi yok denecek kdr az 😔😏
Betilunlu KYLZ geçen hafta daha iyiydim bugün sabahtan beri yatıyorum ve midemde hiç bir şey durmuyor..
KYLZ Betilunlu benim 1 haftayı aşkındır aynı durumdayım geçecek inşallah ama yaşarken geçmeyecekmiş geliyor ağlama krizlerine giriyorum artık bazen
Ayseenrr Dyggdr Bende aynı durumdayım 24. Haftama girdim ve hala bulantı kusmam var onun yanına mide yanmasıda eklendi her sabah zoder içiyorum içmediğim gün kendime gelemiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun elbet geçecek bu günler 🤲🏻💕🌸
Betilunlu Ayseenrr Amin yarabbim,Rabbim yardımcımız olsun hepimiz kurtulalım keyifli bir hamilelik geçirelim..
KYLZ Betilunlu Allah sabrımızı gücümüzü arttırsın inşAllah sağ sağlim bebeklerimize kavuşup bizde geçecek elbet diyen tarafta olalım çekmesi çok zor 🤲🏻
Aase Betilunlu ayni seyleri yasadim.2 ay ise gidemedim..13 haftaligim daga 2 3 gundur kusmuyorm ama her gun serum taktiriyorum..cunku su icemiyorm..bu gunlerde biraz azaldi ins gecer tamamen..cok zor..Allah yardimcimiz olsun
Betilunlu Aase iyileşmeye başladınız mı artık peki.. benim 6 haftalıktı başladı 1haftadır devam ediyor.. arada geçti ama şimdi yine yatırdı..
Senaagnsdvc Betilunlu ben 13 haftalık hamileyim 5. Haftadan beri midem bulanıyo en son su içsem çıkartıyordum serum taktılar 3 gün iyi geldi şimdi yine başladı her kötü olduğumda serum taktırmayı düşünüyorum artık yoksa gerçekten çok zor
Betilunlu Senaagnsdvc Azalmaya başladı mı peki biraz canım ? Genelde 3. Ay olduğunda mide bulantısının azaldığını söylüyorlar
Betilunlu Fatmur Bende kilo verdiğimi hissedebiliyorum midem içine çöktü resmen.. Bana umut oluyorsunuz inşallah geçtiğinde hamileliğimden zevk almaya başlayalım..