Bigsecret3 Umaysrky hayır yanmadı 2 kere oldum oda çatı muayenesiydi zaten saniyelik acısız ağrısız bir işlemdi eldiven ile yapıyor jel sürüp hemen bitiyor .
kevser2024 Umaysrky İlk haftalarda ultason muayenesi olacaksan acı olmuyo ama utanma hissi oluyo Çatı muayenesi ise biraz canın acıyo
Sinemce1 Umaysrky ben 2-3 kere oldum gerçekten korkulacak hiçbir şey yok sadece biraz utanmıştım ama oda karanlık olduğu için o da geçti
Semavat Umaysrky 5 haftalıktı kalp atışını koymak için vajinal kontrol oldum. Hiç acı hissetmedim. Korkma bence💖
Umaysrky Bigsecret3 yarin tekrar sorucak sanirim bu sefer kabul etmeyi dusunuyorum ama hic yaptirmadim korluyprum
Beequeen Aslında çok kısa süren bir işlem ama bizler ister istemez korkup çekiniyoruz. Acı veren bir muayene değil fakat kendini sıkıp kasarsan elbette biraz acı hissediyorsun ama öyle dayanılmayacak bir acı değil.
Umaysrky Sinemce1 utnmayi grctim defalarca soylemelerine ragmen red ettim az bi lekelenmem var yanlis yaptim sanirim
Beequeen Umaysrky Ultrasonla bakılmıştı vajinal ultrasonla daha sonra da spekulumla bakıp smear testi için sürüntü almıştı doktor
Sinemce1 Umaysrky yani korkuyor olabilirsiniz tabi bu çok normal ama vajinal ultrason birçok şeyi daha net gösteriyor lekelenmeniz varsa en azından bakıp düşük tehlikesi olup olmadığı kesin olarak anlaşılır. Korktuğunuz zaman derin derin nefes alın anlık bir şey zaten
Bigsecret3 Umaysrky korkma Kendini ne kadar korkutup kasar isen o kadar canın acır rahat olmaya çalış
Umaysrky Bigsecret3 evet ama panik atagim ayni zamanda cnim gaddardir miyminti degilim ama su varki o ana kadar miy miy soylenip kokrku yasiyprum
Umaysrky Semavat kese var bebek gorunmedi 6+2 yim bebegi gorebilmek icin suan bide a bi lekelenmem var ayni zamanda